Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Tuinkamer Utrecht

Geniet het hele jaar door van de buitenlucht in stijl en comfort
tuinkamer Utrecht

Uw Expert in Hoogwaardige Tuinkamers met Uitmuntende Service

Tuinkamer Utrecht

In de hedendaagse wereld, waar de grens tussen binnen- en buitenleven steeds vager wordt, is Veranda Express trots om topkwaliteit tuinkamers te leveren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam. 

Onze tuinkamers, vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit, bieden een perfecte harmonie tussen comfort, luxe en de natuurlijke omgeving van uw tuin.
Hoogwaardig Materiaal: Bij Veranda Express geloven we dat de kwaliteit van de materialen essentieel is voor de duurzaamheid en uitstraling van uw tuinkamer. We gebruiken daarom alleen materialen van de beste kwaliteit die bestand zijn tegen weersinvloeden en de tand des tijds moeiteloos doorstaan.
Uitmuntende Service: Onze klantenservice is ongeëvenaard. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering van uw tuinkamer, zorgen wij voor een soepele, heldere en plezierige ervaring. Onze deskundigen staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven op maat van uw wensen en behoeften.
Energie-efficiëntie: Onze tuinkamers zijn ontworpen met energie-efficiëntie in het achterhoofd. Dit betekent lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk.

De Voordelen van een Tuinkamer

Verlenging van het Buitenleven: Een tuinkamer biedt u de mogelijkheid om het hele jaar door van uw tuin te genieten, ongeacht het weer. In de zomer biedt het een koel toevluchtsoord, terwijl het in de winter een warme en gezellige ruimte biedt met uitzicht op uw tuin.
Veelzijdig Gebruik: Of u nu een rustige leeshoek wilt, een ruimte voor uw hobby's, een speelruimte voor de kinderen, of een elegante ruimte om gasten te ontvangen, een tuinkamer biedt de flexibiliteit om aan al uw behoeften te voldoen.
Natuurlijk Licht: Deze ruimtes zijn ontworpen om het maximale natuurlijke licht binnen te laten, wat een positieve invloed heeft op uw gezondheid en welzijn. Het natuurlijke licht helpt bij het reguleren van uw circadiaanse ritmes, verbetert uw humeur en verhoogt uw productiviteit.

Veranda Utrecht

Onze reviews

Jeroen Fennis
Jeroen Fennis
05/05/2024
Kwalitatief mooie strakke overkapping! Wij hebben met zonwering genomen tussen de banen in en dat is echt een ideaal systeem voor ons! Was eerst een probleem met de motor in 1 van de banen maar is heel netjes opgelost, in de ochtend opgehaald voor reparatie en zelfde dag weer terug geplaatst hele goede service! Wij zijn er erg tevreden mee echt een aanraden voor als je een overkapping zoekt prima prijs kwaliteit verhouding ook.
thomas jaeken
thomas jaeken
04/05/2024
Enorm tevreden van de geplaatste overkapping met zonnewering. Zeker een aanrader!
Leoni Hulsker
Leoni Hulsker
30/04/2024
Zijn erg tevreden over de vriendelijke en snelle service. Goed advies van tevoren over de plaatsing was ook erg fijn wat we bij andere bedrijven niet hadden ervaren. Bedankt!
Eric Schellevis
Eric Schellevis
24/04/2024
Voor de monteurs een eerste keer een overkapping zonder steunpilaren maar het resultaat is prachtig. In een paar uur geplaatst. Monteurs waren kundig maar maakte wel veel rommel wat door de hele tuin waaide. Zelf alles netjes opgeruimd en genoten van de mooie overkapping.
nico tol
nico tol
16/04/2024
Afgelopen September is onze serre geplaatst, incl zonwering aan binnenzijde. Prachtig materiaal, alles volgens afspraak en netjes gemonteerd. Kundige en aardige monteurs.
Wilco Sperling
Wilco Sperling
12/04/2024
Korte lijntjes en afspraken worden nagekomen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
J C
J C
06/04/2024
Top service en fijn om afspraken mee te maken. Nette jongens die hard werken, ze waren binnen een dag klaar en we zijn super tevreden met het resultaat!
kelly van der Heyden
kelly van der Heyden
06/04/2024
Mooie overkapping gezet door Veranda Express bij ons. Ze konden op redelijk korte termijn plaatsen en hebben netjes werk geleverd!

Over veranda Utrecht

Bij VerandaExpress zien we een tuinkamer niet zomaar als een overkapping, maar als een veelzijdige leefruimte die perfect aansluit bij uw levensstijl. 

Met onze geavanceerde uitbreidingsopties, zoals dimbare led-verlichting, glazen schuifwanden en elektrische zonwering, transformeert uw tuinkamer Utrecht tot een dynamische en aanpasbare ruimte.

Neem Contact op en Ervaar het Zelf

Bij Veranda Express begrijpen we dat een tuinkamer Utrecht meer is dan een toevoeging aan uw huis; het is een levensstijlverandering. 

Daarom zijn wij toegewijd aan het leveren van alleen het beste in termen

Volg ons op instagram

Volg ons
crossmenu