Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering
Veranda zonwering laten plaatsen
Als u kwalitatieve zonwering over uw patio of achtertuin of veranda zonwering laat aanbrengen, verhoogt dat ook de waarde van uw huis. En door een uittrekbaar zonnescherm aan uw buitenruimte toe te voegen, kunt u uw comfort verhogen en kunt u genieten van warm weer of van regenachtige dagen onder de bescherming van een zonnescherm. Het opent een hele nieuwe ruimte voor het buitenleven en is eenvoudig te bedienen. Een geschikte oplossing voor de felle zon! Ga voor een veranda met zonwering voor uzelf, of investeer zodat u de waarde van uw huis aanzienlijk verhoogt. Bij VerandaExpress kunt u zelf bepalen welke kleur en maat u kiest voor uw nieuwe veranda zonwering.

Zonwering offerte

Persoonlijke offerte op maat
Iedereen heeft een eigen huis, een eigen tuin en een eigen situatie… we kunnen binnen 24 uur een persoonlijke offerte op maat afgeven
Locatie Showroom:
Staarten 5A
5281PK Boxtel
Nederland
Contactgegevens:
E-mail: info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31 (0) 850 600 197
WhatsApp: +31 (0) 6 8487 66 22
Openingstijden:
Maandag: Op Afspraak
Dinsdag: Op Afspraak
Woensdag: Op Afspraak
Donderdag: Op Afspraak
Vrijdag: Op Afspraak
Zaterdag: Op Afspraak
Zondag: Gesloten
Een veranda met zonwering kopen
Onze eigentijdse zonneschermen zijn standaard elektrisch gemotoriseerd en onze deskundige adviseurs zullen bijstaan om de juiste oplossing voor uw buitenruimte te vinden. Zonwering biedt energiebesparing en bescherming door middel van:
Een koele schaduw te creëren, waardoor de temperaturen van oververhitte kamers en gebouwen niet verlaagd hoeven te worden
De hoeveelheid energie die nodig is voor verlichting te verminderen, door de transmissie van vrij natuurlijk daglicht te optimaliseren
Het binnencomfort te verhogen en daarmee de productiviteit (in de werkkamer) te stimuleren
Bescherming te bieden tegen de ultraviolette stralen van de zon
Veranda Express biedt vaste zonneschermen die de perfecte keuze zijn wanneer u meer schaduw nodig heeft, zowel thuis als in een bedrijfspand. Deze zonwering voor veranda’s biedt u een maximum bescherming tegen de zon.
Wij bieden kwaliteit en duurzaamheid
Onze veranda zonwering heeft een aantal verschillende toepassingen en praktische eigenschappen en wordt gekenmerkt door een hoge functionaliteit en een perfecte afwerking. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmaterialen die door onze gekwalificeerde ambachtslieden verwerkt worden. De zonwering voor veranda van VerandaExpress wordt geleverd met een laagste prijs garantie.
De gemotoriseerde zonneschermen worden volledig gemonteerd als u daar zelf moeite mee heeft. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, zodat u snel en gemakkelijk schaduw kunt krijgen bij u thuis, onder uw veranda, carport of uw patio. Met meerdere verschillende groottes waaruit u kunt kiezen, kunt u een aangepaste look creëren die past bij de grootte en het decor van uw huis of buitenruimte. Zoals u zou verwachten, kunt u met een gemotoriseerd zonnescherm uw zonwering met één druk op de knop uit- en intrekken.
Zonwering voor veranda – voor een schaduwrijke ruimte thuis
Met de hoogwaardige veranda zonwering van VerandaExpress heeft u de mogelijkheid om het daglicht op een gecontroleerde manier te regelen, geheel volgens uw behoeften. Zonwering onder veranda biedt niet alleen veel comfort, ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken, robuust en duurzaam. Bij ons vindt u precies de zonwering veranda die bij u past, dankzij de verschillende kleuren en montagemogelijkheden. Ook kan de elektrische zonwering u helpen uw energiekosten tijdens de zomermaanden te verlagen, terwijl de temperatuur in de beschaduwde ruimte tot wel 10 graden verlaagd kan worden. Een zonnescherm kan uw energierekeningen in de zomer met 20% doen dalen. Zo bespaart u op dure airconditioning dankzij een eenmalige investering in veranda zonwering!
crossmenu