Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Tuinkamer kopen

Bent u van plan een tuinkamer te kopen? Bekijk dan ons aanbod met tuinkamers. Met een tuinkamer kunt u namelijk heerlijk ontspannen en geniet u van de natuur om u heen, terwijl u tegelijkertijd beschermd wordt tegen kou en regen van buitenaf.

  •   Sterke Qube Line tuinkamers
  •   Strak en modern design
  •   Stel uw eigen tuinkamer samen
Offerte Aanvragen
VANAF

 4.625,00

CUBE Veranda Tot 300cm Breed - TUINKAMER - GLAZEN DAK

IJzer Sterke Constructie
Breedte tot 300cm
Stel Samen
VANAF

 5.310,00

CUBE Veranda Tot 400cm Breed - TUINKAMER - GLAZEN DAK

IJzer Sterke Constructie
Breedte tot 400cm
Stel Samen
VANAF

 6.010,00

CUBE Veranda Tot 500cm Breed - TUINKAMER - GLAZEN DAK

IJzer Sterke Constructie
Breedte tot 500cm
Stel Samen
VANAF

 6.700,00

CUBE Veranda Tot 600cm Breed - TUINKAMER - GLAZEN DAK

IJzer Sterke Constructie
Breedte tot 600cm
Stel Samen

Tuinkamer samenstellen

Ziet u uzelf al zitten in uw nieuwe tuinkamer, terwijl u van een lekkere lunch of een kopje koffie geniet? En ‘s avonds drinkt u er natuurlijk gezellig een glaasje wijn, terwijl u naar de sterren kijkt. Overweegt u om een tuinkamer te kopen en wilt u meer weten? We vertellen u graag meer over de verschillende kwaliteiten van onze tuinkamers en hoe u uw perfecte tuinkamer zelf samenstelt.

Onze soorten tuinkamers

Bij VerandaExpress laat u verschillende soorten tuinkamers op maat maken. Onze sterke tuinkamers zijn van het geroemde merk Qube Line en zijn voorzien van een glazen dak. U besteld bij ons een tuinkamer een van de onderstaande formaten.

Tuinkamer kopen tot 3 meter breed

Koop verschillende tuinkamers tot 300 centimeter (3 meter) breed.

Tuinkamer kopen tot 4 meter breed

In ons assortiment vindt u verschillende tuinkamers tot 400 centimeter (4 meter) breed.

Tuinkamer kopen tot 5 meter breed

Ook voor tuinkamers tot 500 centimeter (5 meter) breed kunt u terecht bij VerandaExpress.

Tuinkamer kopen tot 6 meter breed

Bekijk onze opties voor tuinkamers tot 600 centimeter (6 meter) breed.

De eigenschappen van onze tuinkamers

In onze collectie tuinkamers vindt u onze productielijn Qube Line. Deze tuinkamers zijn verkrijgbaar in vier verschillende breedtes, namelijk 300, 400, 500 en 600 cm. Voor de diepte heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden, waaronder 300, 350 of 400 cm. Onze modellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals antraciet en matzwart.

Haal buiten naar binnen

De glazen schuifwanden zorgen voor een luxe ambiance, waarmee u moeiteloos een open sfeer creëert. Daarnaast breidt u uw woonomgeving uit en haalt u buiten naar binnen. Gaat u uw tuinkamer kopen bij VerandaExpress, dan zult u merken dat onze tuinkamers scherp geprijsd zijn. Bovendien geven we een garantie van maar liefst 10 jaar op onze tuinkamers.

Tuinkamer op maat

Een tuinkamer kopen bij VerandaExpress doet u in enkele simpele stappen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte die u heeft, geeft u eerst aan wat de afmetingen gaan worden. Vervolgens kiest u de kleur van de constructie en vult u in welke dakbedekking u wilt voor uw nieuwe tuinkamer. Bij de volgende stap ziet u de optie ledverlichting, waarbij er meerdere mogelijkheden zijn voor het aantal ledlampen.

Geef vervolgens aan hoe de voorkant en de zijkanten eruit komen te zien. Voor de zijwanden kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een glazen spie of voor zijkanten die volledig bestaan uit aluminium rabat delen. En klikt u bij de laatste stap op bestellen, dan heeft u uw droom verwezenlijkt en zit u binnenkort in uw gloednieuwe stijlvolle tuinkamer.

Neem contact op

Wilt u onze showroom bezoeken? U kunt direct een afspraak maken. Als u nog vragen heeft dan kunt u ook contact met opnemen op via 085 0600 197 of stuur een berichtje via WhatsApp op 06 848 766 22 en we geven u graag meer informatie over hoe u uw nieuwe tuinkamer kunt kopen.

crossmenu