Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Een glazen schuifwand van VerandaExpress

VerandaExpress is specialist op het gebied van glazen schuifwanden; populair vanwege de praktische voordelen die ze bieden, en tegelijkertijd dankzij het stijlvolle kenmerk dat ze voor de gevel van uw huis creëren.

Offerte Aanvragen
VANAF

 510,00

3-RAIL GLAZEN SCHUIFWANDEN TOT 300CM

10mm Gehard Glas
Dubbel gelagerde wielen
Stel Samen
VANAF

 680,00

4-RAIL GLAZEN SCHUIFWANDEN TOT 400CM

10mm Gehard Glas
Dubbel gelagerde wielen
Stel Samen
VANAF

 850,00

5-RAIL GLAZEN SCHUIFWANDEN TOT 500CM

10mm Gehard Glas
Dubbel gelagerde wielen
Stel Samen
VANAF

 1.020,00

6-RAIL GLAZEN SCHUIFWANDEN TOT 600CM

10mm Gehard Glas
Dubbel gelagerde wielen
Stel Samen

Met zo veel keuze wat betreft stijlen en bouwmaterialen, is er veel mogelijk als het aankomt op personalisatie. Kiest u bijvoorbeeld voor een veranda met een glazen schuifwand, een glazen schuifwand overkapping of eerder voor een afgesloten veranda? Al onze exemplaren zijn enorm sterk gemaakt en op maat geleverd en gemonteerd.

Of u nu kiest voor een glazen schuifwand buiten of binnen: Bij VerandaExpress vindt u alles op maat. Glazen schuifwanden die ideaal gecombineerd kunnen worden met een terrasoverkapping of een veranda. Dankzij de extra sterke en tegelijkertijd eenvoudige constructie is de glazen schuifwand geschikt voor veelzijdig gebruik, zoals op uw terras, patio en veranda. U ontvangt de laagste prijsgarantie op onze bouwpakketten. Een glazen schuifwand moet voor iedereen betaalbaar zijn!

Glazen schuifwanden met de laagste prijsgarantie

Wist u dat u bij VerandaExpress altijd kunt rekenen op de laagste prijsgarantie? Ook profiteert u bij ons van een glazen schuifwand montage. Omdat wij de glazen schuifwand buiten, maar ook binnen monteren, kunt u er ook op rekenen dat wij uw technische of inhoudelijke vragen, te allen tijde kunnen beantwoorden. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende glasmaten, het railsysteem, de accessoires, de bovenrail en tochtstrippen. Dit onderscheidt ons van andere webshops die enkel de producten verkopen. Ideaal wanneer u zelf geen tijd heeft, of zeker wilt weten dat de glazen schuifpui of veranda glazen schuifwand optimaal wordt geïnstalleerd. Wij nemen de montage van de glazen panelen graag van u over. In onze glazen wand configurator kunt u kiezen voor de optie “Ja, laten monteren door specialisten”.

Glazen schuifwand montage of zelf monteren

Wilt u in plaats van een glazen schuifwand montage, deze zelf plaatsen onder uw (bestaande) dakbedekking? Als u deze wel zelf wilt monteren, kiest u voor de optie “Nee, Ik monteer zelf”. Als u online in onze webshop bestelt, wordt uw bestelling geleverd als bouwpakket met duidelijke montage instructies voor zelfmontage. U kunt uw glazen schuifdeur dus gemakkelijk zelf installeren, en kiezen voor diverse accessoires zoals deurgrepen. Zo kunt u dankzij de glazen schuifdeuren binnen no-time zorgeloos genieten én langer genieten van uw buitenruimte. Niet te vergeten, dankzij de handige glazen wanden met een aantal glaspanelen kunt u rekenen op lagere stookkosten!

Glazen schuifwand kopen bij VerandaExpress

Als u op zoek bent naar een glazen schuifwand op maat die uw huis, veranda of tuin prachtig zal afwerken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag met u mee welke glazen schuifwanden wij u op maat kunnen bieden. Voor u het weet, staan de perfecte glazen schuifwanden van de gewenste breedte bij u in de tuin! Uw nieuwe glazen schuifdeur is standaard leverbaar en heeft een fijne isolerende werking. Een overkapping met glazen schuifwand buiten is de uitstekende bescherming tegen slecht weer als wind en regen op het terras, uw terras blijft eindelijk droog! Ook niet onbelangrijk: dankzij onze materialen blijven vervelende insecten buiten. Bij VerandaExpress vindt u allerlei soorten overkappingen, verschillende glazen schuifwanden, glazen panelen en glazen wanden met meerdere glazen panelen.

 

Glazen schuifwand veranda

Onze glazen schuifwanden kunnen geïnstalleerd worden onder bijna alle terrasstructuren.

Of het nu gaat om aluminium terrasdaken, houten terrasdaken, balkons en betonnen uitbouw. Onze glazen schuifwanden met meerdere panelen zijn zelfs geschikt voor binnenshuis. Wilt u uw nieuwe terras uitrusten met een hoogwaardige glazen schuifwand veranda? Op die manier kunt u uw terrasgedeelte gebruiken als een soort wintertuin, maar ook in het voorjaar is een terrasoverkapping met een glazen schuifwand ideaal.

Als u benieuwd bent naar de verschillende soorten en maten, kunt u onze webshop raadplegen. Bij VerandaExpress vindt u een uiteenlopend assortiment aan glazen schuifwanden van gehard glas met een mooie afwerking die u zeker zullen bevallen. Ook zijn onze glazen schuifwanden uit te breiden met uitgebreide toebehoren, zoals handgrepen. Het aantal uitbreidingen dat u kunt kiezen wanneer u uw schuifwand gaat bestellen is bij VerandaExpress groot! Een overkapping met glazen schuifwand is meer dan een plek om droog te zitten, een glazen schuifwand veranda is een toevoeging aan uw leven.

Een glazen schuifwand overkapping laten plaatsen

Wanneer u uw binnenwoonruimte met uw buitenwoonruimte wilt verbinden, is een glazen schuifwand overkapping ideaal. Een verplaatsbaar exemplaar combineert de voordelen van grote ramen met de functionaliteit van openslaande deuren. De voornaamste reden om te kiezen voor een veranda met een schuifwand is om het huis uit te breiden, niet enkel ‘s zomers wanneer u heerlijk onder uw veranda kunt zitten, maar ook in de winter wanneer het kouder wordt. Met onze oplossingen houdt u deze warmte gemakkelijk binnen. Ook wordt een veranda glazen schuifwand vaak gebruikt als lounge, om er ’s avonds plaats te nemen onder het genot van een hapje en een drankje.

Op maat gemaakte glazen schuifwanden voor een gezellige buitenruimte!

Een overkapping met glazen schuifwand is enorm praktisch om van een overdekking een beschutte ruimte te maken. Een plek waar u van het uitzicht kunt genieten, zelfs als het regent of waait. De heldere ruiten van het gehard veiligheidsglas zijn bijzonder veilig.

In onze online winkel kunt u uw glazen schuifwanden voor terrassen of andere overkappingen gemakkelijk volgens uw behoeften configureren. Natuurlijk kunt u ook kant-en-klare veranda’s vinden die bestaan uit een dak met bijpassende glazen schuifwanden.

Veranda glazen schuifwand voor een prachtige lounge

Als fabrikant van hoogwaardige veranda’s, overkappingen en schuifwanden staat VerandaExpress voor de hoogste kwaliteit, het beste vakmanschap en eersteklas materialen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en perfect geschikt voor gebruik buitenshuis, maar ook binnenshuis. Terrasoverkappingen of een nieuwe carport - overtuig uzelf van onze constructies.

Onze glazen paneel constructies met gepolijste wanden zijn ideaal voor wanneer u een extra ruimte nodig heeft voor kinderen of familie om bij elkaar te zitten. Tevens bespaart u zich met een veranda of terrasoverkapping ‘s winters de moeite om de lounge set en bijbehorende spullen elke winter tevoorschijn te moeten halen.

Het voordeel van een glazen schuifwand

Als u van plan bent om over te gaan op een open woonconcept, dan zit een traditionele deur u waarschijnlijk letterlijk in de weg. Als de deuren helemaal open staan, nemen openslaande deuren aan beide kanten van de opening veel ruimte in beslag. Glazen schuifdeuren daarentegen kunnen alleen naar links of naar rechts open schuiven, waardoor ze achter elkaar staan en nog niet de helft van de openingsruimte innemen. Glazen schuif wanden in een veranda kunnen volledig worden geopend, en de panelen kunnen netjes naar één kant gestapeld worden (afhankelijk van de configuratiekeuze).

De praktische voordelen van een glazen schuifwand overkapping

Een glazen schuifwand overkapping biedt praktische voordelen zoals meer veiligheid, een overzichtelijke entree en bescherming tegen de weersomstandigheden. Misschien wel één van de grootste innovaties is de weerbestendigheid en zonwering van een veranda. Onze glassystemen zijn speciaal ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan, zonder dat dit ten koste gaat van de visuele esthetiek.

crossmenu