Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Tuinkamer van glas

Wilt u uw leefruimte uitbreiden en toch van uw mooie tuin blijven genieten? Met een tuinkamer van glas geniet u namelijk op ieder moment van rust en extra ruimte. Bij VerandaExpress heeft u volop de mogelijkheid om uw tuinkamer van glas geheel naar uw eigen smaak te laten ontwerpen. We laten u graag zien welke opties er allemaal zijn.

VANAF

 4.625,00

CUBE Veranda Tot 300cm Breed - TUINKAMER - GLAZEN DAK

TÜV Gecertificeerd
IJzer Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 5.310,00

CUBE Veranda Tot 400cm Breed - TUINKAMER - GLAZEN DAK

TÜV Gecertificeerd
IJzer Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 6.010,00

CUBE Veranda Tot 500cm Breed - TUINKAMER - GLAZEN DAK

TÜV Gecertificeerd
IJzer Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 6.700,00

CUBE Veranda Tot 600cm Breed - TUINKAMER - GLAZEN DAK

TÜV Gecertificeerd
IJzer Sterke Constructie
Stel Samen

Tuinkamers bij VerandaExpress

Heeft u al een duidelijk beeld in uw hoofd hoe uw ideale tuinkamer van glas eruit moet komen te zien of zet u liever eerst alle mogelijkheden op een rij? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kleinere tuinkamer of heeft u een groter model in gedachten? Bij VerandaExpress heeft u de keuze uit verschillende formaten voor uw tuinkamer van glas. Voor de breedte hebben we onder meer de volgende opties: 300 cm, 400 cm, 500 cm en 600 cm. Bij de diepte kunt u denken aan 300 cm, 350 cm en 400 cm.

Tuinkamer glas

Glazen wanden en schuifdeuren kopen

Naast tuinkamers van glas vindt u bij ons prachtige glazen wanden voor uw buitenverblijf. De eersteklas glazen wanden geven uw tuinkamer een mooi aanblik, daarnaast zijn ze bestand tegen weersomstandigheden. Daarbij hebben we ook glazen schuifdeuren waarmee u optimaal gebruikmaakt van uw beschikbare ruimte. U schuift ze namelijk eenvoudig naar links of rechts in plaats van naar binnen of buiten toe. Voor de dakbedekking kunt u kiezen voor een gelaagd glazen dak in helder of opaal glas. Zo heeft u aan alle kanten volledig zicht naar buiten in uw buitenverblijf.

Een tuinkamer geheel naar smaak

U vindt in ons aanbod diverse soorten glazen tuinkamers met ieder zijn eigen opties. Voor de constructie heeft u bijvoorbeeld de keuze uit meerdere kleuren, waaronder antraciet, crèmewit en matzwart. Daarnaast zijn onze tuinkamers van glas uitgerust met handige ledverlichting die u op ieder gewenst moment aanpast. Zo kunt u de lichten dimmen, zodat u altijd de juiste sfeer creëert. Bovendien zit er een afstandsbediening bij waarmee u de verlichting gemakkelijk bedient.

Kom onze tuinkamers van glas bezichtigen in de showroom

U heeft de mogelijkheid om de tuinkamer zelf in elkaar te zetten. Wij zorgen er dan voor dat het hele pakket gratis bij u wordt afgeleverd. Uiteraard kunnen wij bij VernadaExpress uw tuinkamer in elkaar zetten. Maak dan gebruik van onze montageservice, dan is uw tuinkamer in een mum van tijd opgebouwd.

Bent u op zoek naar een tuinkamer van glas en wilt u ze in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Voor het maken van een afspraak om onze tuinkamers van glas te komen bewonderen, neemt u telefonisch contact met ons op via telefoon 0850 600 197, Whatsapp 06 84876622 of per e-mail op info@verandaexpress.nl. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het uitzoeken van een tuinkamer van glas.

 

crossmenu