Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Veranda kopen bij VerandaExpress

VerandaExpress is dé specialist op het gebied van veranda’s. Wij bouwen een mooie veranda overkapping en een echt kwalitatieve aluminium veranda voor in uw tuin. Een veranda kopen bij VerandaExpress levert je erg veel voordelen op, waarover je meer kunt lezen op deze pagina.

Offerte Aanvragen
VANAF

 3.665,00

Veranda Tot 1006cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 4.050,00

Veranda Tot 1106cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 4.450,00

Veranda Tot 1206cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 1.350,00

Veranda Tot 306cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 1.605,00

Veranda Tot 406cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 1.875,00

Veranda Tot 506cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 2.200,00

Veranda Tot 606cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 2.550,00

Veranda Tot 706cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 2.850,00

Veranda Tot 806cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 3.425,00

Veranda Tot 906cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen

Onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en onze service is uitermate meedenkend en behulpzaam zoals u bij een technisch product mag verwachten. Op onze veranda bouwpakketten heeft u 10 jaar fabrieksgarantie en bij goed onderhoud is de verwachte levensduur minimaal 25 jaar. Komt u bij ons een veranda kopen? Dan kiest u zelf de kleur, het dakmateriaal en de afmetingen. Uitbreidingen van uw veranda zijn mogelijk met glazen schuifwanden, zijwanden, led verlichting of zonwering. Deze kunt u direct bij uw veranda bestellen of er eventueel later bij bestellen. Wij leveren 70% van onze bestellingen als bouwpakket, doordat u deze gemakkelijk zelf kunt monteren. De overige 30% van onze klanten profiteert van onze montageservice. Wij komen uw veranda dan professioneel monteren.

Veranda kopen

De gedachte achter VerandaExpress is om zoveel mogelijk mensen het plezier van een veranda te laten ervaren. Vanuit deze gedachte hebben wij ons bedrijf en onze producten vormgegeven en dit uit middels de volgende voordelen:

  • Een veranda kopen online kan door iedereen gedaan worden, ook door mensen zonder technische achtergrond.
  • U ontvangt de laagste prijsgarantie op onze veranda bouwpakketten. Wij willen een veranda kopen voor iedereen betaalbaar maken.
  • U kiest indien gewenst onze montageservice, echter wij hebben de bouwpakketten zo ontwikkeld dat 70% van onze klanten zelf de montage uitvoeren.
  • De veranda is net als onze terrasoverkapping, tuinkamer of carport onderhoudsarm en zal naar verwachting minimaal 25 jaar meegaan. Een veranda kopen doet u dus vaak maar één keer, waarna u er zolang u in uw huis blijft wonen altijd plezier van heeft.

Wilt u een veranda kopen, maar heeft u vragen? U kunt ons telefonisch of per WhatsApp bereiken. Maak kennis met onze deskundige medewerkers en neem contact op.

Laagste prijsgarantie

Op onze terrasoverkapping bouwpakketten geven wij de laagste prijsgarantie. Wij zitten middenin de markt van veranda’s. Hierdoor kennen wij de markt, producten en prijzen van veranda’s. Wij durven daarom met zekerheid de laagste prijsgarantie te geven. Bovendien profiteert u van onze service door een veranda te kopen bij VerandaExpress. Doordat wij zelf ook monteren, kunnen wij altijd antwoord geven op vragen, ook als u technische vragen heeft. Dit maakt ons anders dan een veranda webshop die enkel de producten verkoopt.

Veiligheidsglas

Hoewel de kans dat glas zal breken minimaal is, verkiezen wij veiligheid boven alles. Onze veranda met veiligheidsglas zal dus nooit in scherpe stukken kunnen breken. De glazen daken zijn meer dan 8 mm dik en de glazen schuifwanden maar liefst 10 mm. Deze dikte komt de stevigheid en isolatie ook ten goede! Uw veranda bestellen bij VerandaExpress is kiezen voor kwaliteit en goede service, ook wanneer u later nog een vraag heeft of een onderdeel nodig heeft. Door onze modulaire oplossing in veranda’s kunt u ook later nog een zijwand of ander onderdeel bestellen. Ook bij schade kunnen wij u aan nieuwe onderdelen helpen.

Soorten veranda's

Bij VerandaExpress ligt de focus op aluminium veranda's, gekozen vanwege de vele voordelen die dit type veranda biedt. Terwijl steen en hout ook populaire materialen voor een veranda zijn, onderscheiden onze aluminium veranda's zich in kwaliteit. Voor een volledig omsloten buitenruimte, zoals een serre of tuinkamer, bieden onze veranda's met afgesloten zijkanten een duurzame en stijlvolle oplossing.

Waarom een aluminium veranda kopen?

  • De aluminium constructie is ijzersterk. Het aluminium dat wij voor onze veranda’s en overkappingen gebruiken, is van het type 6063-T6 aluminium. Dat is een zeer sterke soort aluminium.
  • Aluminium heeft als voordeel dat het niet zoals ijzer roest, maar onderhoudsarm en licht van gewicht is (ideaal tijdens de montage).
  • Daarnaast is het duurzaam en bestand tegen vocht en UV straling.
  • Daarnaast gebruiken wij een gegalvaniseerde (en dus corrosiebestendige) stalen strip in de goot.
  • Ook de andere onderdelen die wij bij de veranda leveren, controleren wij zelf op kwaliteit.

Door bovenstaande voordelen is de minimale levensduur bij een goede montage en goed onderhoud maar liefst 25 jaar!

Montage van uw nieuwe veranda

Gaat u de veranda zelf monteren? De montage van de nieuwe veranda is niet moeilijk. Wij hebben de veranda als een gebruiksvriendelijk bouwpakket samengesteld. Hierdoor is de montage al een stuk makkelijker dan het kopen van losse bouwmaterialen. In het bouwpakket zitten benodigdheden zoals schroeven, slagpluggen, PVC pijpen, bladvangers en bochten. Uiteraard zit er bij ieder pakket een goede handleiding voor de montage. U heeft alleen zelf gereedschap nodig en welk gereedschap dat is, geven wij ook aan.

Uitbreidingen bij uw veranda bestellen

Een onderdeel waar onze passie voor veranda’s tot uiting komt, is het aantal uitbreidingen dat u kunt kiezen wanneer u uw veranda gaat bestellen. Een veranda of overkapping van een veranda is meer dan een plek om droog te zitten, het is een toevoeging aan uw leven. De uitbreidingen die wij bij de veranda’s en veranda overkappingen leveren, maken het een waardevolle toevoeging. De dimbare led verlichting maakt uw veranda ook ‘s avonds een heerlijke plek om te vertoeven en geeft uw huis vanuit de tuin een luxe uitstraling. Een glazen schuifwand of aluminium schuifpui met slot maakt dat u, bij mooi weer, de gevel open kunt schuiven. Zo kunt u genieten van uw veranda als terrasoverkapping. Is het slecht weer? Dan sluit u de glazen schuifwanden weer gemakkelijk. In de zomer kunt u de zon buiten houden met elektrische zonwering, bijvoorbeeld met een Somfy motor. Uiteraard is zowel de ledverlichting als de zonwering met een afstandsbediening bedienbaar.

Over ons en waarom u ons kunt vertrouwen

VerandaExpress is dé specialist als het aankomt op de verkoop, constructie, en productie van aluminium profielen. In 2014 hebben de initiatiefnemers van VerandaExpress voor zichzelf veranda’s geplaatst. Dat deze veranda’s in de smaak vielen was direct een feit; aanvragen van familie en vrienden volgden snel. Om meer mensen van een veranda te laten genieten, zijn wij van VerandaExpress aan de tekentafel gaan zitten. Na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben wij een systeem op de markt gebracht dat zowel innovatief als kwalitatief hoogwaardig én gemakkelijk te monteren is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle producten. Wij streven naar de beste kwaliteit, zonder hoog prijskaartje. De gedachte is namelijk nog steeds: zo veel mogelijk mensen laten genieten van een mooie veranda.

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of lees meer op onze pagina over de veelgestelde vragen.

veranda kopen

 

 

crossmenu