Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Een carport kopen bij VerandaExpress

Wilt u een kwalitatieve, betaalbare carport kopen om uw auto onder te parkeren? VerandaExpress heeft het of kan het voor u op maat maken.

Bekijk de handleiding!
Offerte Aanvragen
VANAF

 2.950,00

CARPORT Tot 1006cm Breed

Extra Sterke Constructie
Dubbele Behuizing In De Goot
Stel Samen
VANAF

 3.250,00

CARPORT Tot 1106cm Breed

Extra Sterke Constructie
Dubbele Behuizing In De Goot
Stel Samen
VANAF

 3.330,00

CARPORT Tot 1206cm Breed

Extra Sterke Constructie
Dubbele Behuizing In De Goot
Stel Samen
VANAF

 1.350,00

CARPORT Tot 306cm Breed

Extra Sterke Constructie
Dubbele Behuizing In De Goot
Stel Samen
VANAF

 1.355,00

CARPORT Tot 406cm Breed

Extra Sterke Constructie
Dubbele Behuizing In De Goot
Stel Samen
VANAF

 1.605,00

CARPORT Tot 506cm Breed

Extra Sterke Constructie
Dubbele Behuizing In De Goot
Stel Samen
VANAF

 1.815,00

CARPORT Tot 606cm Breed

Extra Sterke Constructie
Dubbele Behuizing In De Goot
Stel Samen
VANAF

 2.000,00

CARPORT Tot 706cm Breed

Extra Sterke Constructie
Dubbele Behuizing In De Goot
Stel Samen
VANAF

 2.160,00

CARPORT Tot 806cm Breed

Extra Sterke Constructie
Dubbele Behuizing In De Goot
Stel Samen
VANAF

 2.725,00

CARPORT Tot 906cm Breed

Extra Sterke Constructie
Dubbele Behuizing In De Goot
Stel Samen

Wij zijn dé specialist op het gebied van verkoop, constructie, en productie van aluminium carports.

Een carport zorgt ervoor dat uw auto beschermd is tegen weersomstandigheden, maar ook dat uw auto bewezen minder snel gestolen wordt. Ook is een carport overkapping fijn voor uzelf, u kunt op deze manier namelijk droog in en uit uw auto stappen wanneer het regent. Om deze reden is het ook verstandig om te overwegen of de overkapping of afdak aan het huis geplaatst kan worden. Bovendien hoeft u in de winter geen ijs meer te schrapen. Bij VerandaExpress vindt u uw nieuwe overkapping of carport veranda in allerlei uitvoeringen en formaten, neem snel een kijkje in onze webshop!

De carport overkapping laten plaatsen door VerandaExpress

Bij VerandaExpress kunt u gemakkelijk online uw gewenste model carport overkapping samenstellen. U kunt bijvoorbeeld zelf de grootte en het soort dakbedekking kiezen en uw individuele aluminium carport op maat laten maken. Wij sturen u de kit, inclusief gebruiksaanwijzing en de nodige schroeven, handig bij u thuis - en zonder verzendkosten. Ideaal als u deze zelf wilt monteren. Denkt u dat u er niet uitkomt bij het monteren en wilt u de montage graag uit laten voeren door ons? Ook dat kan. Selecteer daarvoor bij uw bestelling gerust ‘Ja, laten monteren door specialisten’. Zo bent u volledig ontzorgd!

Uw nieuwe carport moet natuurlijk aan al uw eisen voldoen. Of u nu een traditioneel model met een plat dak wilt, een carport met een moderne uitstraling of een speciaal model met een glazen schuifwand, VerandaExpress kan aan uw wens voldoen, en tegen een prijs die in uw budget past! Wij bieden verschillende modellen met verschillende opties voor uw oprit. Heeft u advies nodig over de beschikbare types en formaten of over hoe u uw nieuwe overkapping dient te monteren? Neem dan contact op met ons deskundig personeel.

Carports in verschillende uitvoeringen

Afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw budget, vindt u bij ons gegarandeerd het juiste model. In het uitgebreide assortiment van VerandaExpress vindt u een enorme keuze aan aantrekkelijke oplossingen, die niet alleen de ideale parkeerruimte voor de auto bieden, zelfs voor twee auto’s, maar er ook nog eens goed uitzien. Op die manier kunt u uw huis zowel praktisch als comfortabel en esthetisch verbeteren. Met een aluminium carport overkapping van VerandaExpress koopt u op een duurzame manier wooncomfort en bescherming voor uw voertuig. Zo blijft u auto droog, en andere voertuigen ook. De minimale levensduur bij goede montage en goed gebruik is maar liefst 25 jaar! Een carport kopen bij VerandaExpress is daarom een goed idee!

Bij VerandaExpress kunt u een aluminium carport kopen tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Waaronder exemplaren met een polycarbonaat opaal dak, een dak met gelaagd glas en zelfs met ingebouwde LED verlichting.

Hoe kiest u de juiste open carport voor uw huis?

Open carports bieden een open beschutting, zodat u snel bij uw auto kunt wanneer dat nodig is. Het is belangrijk dat u de grootte kiest in overeenstemming met de grootte van uw voertuig en uw woning. Als u van plan bent om er meerdere voertuigen te plaatsen, is het zaak om een carport te kiezen met extra breedte mogelijkheden. Komt u er niet uit, of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten! Wij denken graag met u mee bij het bestellen, wij monteren de carport ook bij u thuis.

Een carport kopen verhoogt waarde van uw huis

Het is een verstandige investering, en dat is nog niet alles! Een overkapping voor uw auto maakt uw huis meer waard en houdt uw auto in goede staat. Ook is een carport overkapping een veel minder duur alternatief dan een garage. Het kost maar een fractie van de prijs die het zou kosten om een nieuwe garage te laten bouwen. En wanneer u de waarde van uw huis wilt verhogen, kunt u op deze manier minder uitgeven en toch meer terugkrijgen aan doorverkoopwaarde. Een kwalitatieve carport overkapping zorgt voor een luxe uitstraling en beschermt uw spullen tegen schadelijk zonlicht en UV straling voor een lange levensduur van o.a. uw auto. Beschermd tegen weersinvloeden en voorzien van een luxe uitstraling en extra duurzaamheid voor uw woning. Slechts een van de vele voordelen van een aluminium carport kopen.

Heeft u zelf geen tijd om een overkapping te bouwen of bent u niet echt handig aangelegd om een carport of veranda te bouwen? Dan nemen wij dat vanzelfsprekend van u over. Na jarenlang onderzoeken, ontwikkeling en testen van aluminium carports, introduceren wij een systeem dat zowel innovatief als kwalitatief hoogwaardig én gemakkelijk te monteren is

Een carport kopen om te besparen op opslagruimte

Wanneer u een overkoepeling laat plaatsen, kan dat helpen om veel meer opslagruimte te bieden. Zo kunt u stoppen met het huren van een opslagruimte, zodat u geld kunt besparen. Ook kunt u uw overbodige spullen van binnenshuis, naar buiten verplaatsen, zodat u er gemakkelijker bij kunt. Zo kunt u het gereedschap en de andere dingen die u nodig heeft gemakkelijker vinden, zonder dat ze binnen in uw huis in de weg liggen.

Een carport eenvoudig monteren is mogelijk om spullen in op te slaan, zoals een grasmaaier, tuingereedschap, een zandbak of een trampoline. Onze klanten gebruiken het ook als carport veranda; als een plek om te ontspannen bij warmer weer. Een terrasoverkapping, met of zonder zonwering, biedt een mooie schaduwrijke plaats u kunt samenkomen met uw familie. Een overdekking kan dienst doen als picknickplaats, als overloop ruimte om uw gasten te ontvangen, als speelplaats die beschut is tegen de regen, als werkplaats en nog veel meer.

Een carport overkapping met weinig onderhoud

Er is niet veel onderhoud nodig. De overdekking heeft af en toe een wasbeurt nodig, maar verder is er niet veel nodig om het te onderhouden.

Met zoveel beschikbare opties, van een strak modern uiterlijk tot meer traditionele opties, is de keuze enorm. Bij Veranda Express vindt u overkappingen die perfect bij elk huis of elke persoonlijkheid passen. Een goed geïnstalleerde carport overkapping van hoge kwaliteit ziet er niet alleen goed uit, maar geeft ook een meerwaarde aan uw huis en aan uw leven, omdat hij het aanzienlijk gemakkelijker maakt om uw auto te parkeren en andere spullen op te slaan.

Een carport veranda als toevoeging op uw huis

Duurzaam en droog genieten van uw tuin onder het genot van een kop koffie, thee of een glas wijn? Ook dat kan onder een aluminium carport veranda. Bij VerandaExpress vindt u diverse stijlen in combinatie met glazen schuifwanden en aluminium zijwanden van verschillende afmetingen om uw huis en tuin te verrijken!

Carport

crossmenu