Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Veranda kopen bij Veranda Express

Onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en onze service is uitermate meedenkend en behulpzaam zoals u bij een technisch product mag verwachten. Op onze veranda bouwpakketten heeft u 10 jaar fabrieksgarantie en bij goed onderhoud is de verwachte levensduur minimaal 25 jaar. Komt u bij ons een veranda kopen? Dan kiest u zelf de kleur, het dakmateriaal en de afmetingen. Uitbreidingen van uw veranda zijn mogelijk met glazen schuifwanden, zijwanden, led verlichting of zonwering. Deze kunt u direct bij uw veranda bestellen.

Veranda offerte

Persoonlijke offerte op maat

Iedereen heeft een eigen huis, een eigen tuin en een eigen situatie… we kunnen binnen 24 uur een persoonlijke offerte op maat afgeven.

Locatie Showroom:
Staarten 5A
5281PK Boxtel
Nederland
Contactgegevens:
E-mail: info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31 (0) 850 600 197
WhatsApp: +31 (0) 6 8487 66 22
Openingstijden:
Maandag: Op Afspraak
Dinsdag: Op Afspraak
Woensdag: Op Afspraak
Donderdag: Op Afspraak
Vrijdag: Op Afspraak
Zaterdag: Op Afspraak
Zondag: Gesloten

Bijv. B506
Bijv. D300cm

Kleur

Dak Materiaal

Dimbaar LED Verlichting

Linker zijkant Veranda

Rechter zijkant Veranda

Voorkant Veranda

Zonwering

Laten Monteren

KLANTGEGEVENS

Voornaam + Achternaam
Straat + Huisnummer
Plaats
Postcode
Max. bestandsgrootte: 20 MB.

Veranda kopen

De gedachte achter VerandaExpress is om zoveel mogelijk mensen het plezier van een veranda te laten ervaren. Vanuit deze gedachte hebben wij ons bedrijf en onze producten vormgegeven, dit uit zich op de volgende manieren:
Een veranda kopen online kan door iedereen gedaan worden, ook door mensen zonder technische achtergrond.
U ontvangt de laagste prijsgarantie op onze veranda bouwpakketten. Wij willen een veranda kopen voor iedereen betaalbaar maken.
U kiest indien gewenst onze montageservice, echter wij hebben de bouwpakketten zo ontwikkeld dat 70% van onze klanten zelf de montage uitvoeren.
De veranda, terrasoverkapping, tuinkamer of carport is onderhoudsarm en zal naar verwachting minimaal 25 jaar meegaan. Een veranda kopen doet u dus vaak maar één keer, waarna u er zolang u in uw huis blijft wonen altijd plezier van heeft.
Wilt u een veranda kopen, maar heeft u vragen? U kunt ons telefonisch of per WhatsApp bereiken. Maak kennis met onze deskundige medewerkers en neem contact op.

Montage veranda en veranda overkapping

Gaat u de veranda zelf monteren? De montage van de veranda of overkapping veranda is niet moeilijk. Wij hebben de veranda als een gebruiksvriendelijk bouwpakket samengesteld. Hierdoor is de montage al een stuk makkelijker dan het kopen van losse bouwmaterialen. In het bouwpakket zitten benodigdheden zoals schroeven, slagpluggen, PVC pijpen, bladvangers en bochten. Uiteraard zit er bij ieder pakket een goede handleiding voor de montage. U heeft alleen zelf gereedschap nodig en welk gereedschap dat is, geven wij ook aan.

Laagste prijsgarantie Veranda

Op onze terrasoverkapping bouwpakketten geven wij de laagste prijsgarantie. Wij zitten middenin de markt van veranda’s, veranda overkappingen, terrasoverkappingen en carports. Hierdoor kennen wij de markt, producten en prijzen van veranda’s. Wij durven daarom met zekerheid de laagste prijsgarantie te geven. Bovendien profiteert u van onze service door een veranda te kopen bij VerandaExpress. Doordat wij zelf ook monteren, kunnen wij altijd antwoord geven op vragen, ook als u technische vragen heeft. Dit maakt ons anders dan een veranda webshop die enkel de producten verkoopt.

Waarom een aluminium terrasoverkapping, veranda of veranda overkapping van VerandaExpress?

De aluminium constructie is ijzersterk. Aluminium heeft als voordeel dat het niet zoals ijzer roest, maar onderhoudsarm en licht van gewicht is (ideaal tijdens de montage). Daarnaast is het duurzaam en bestand tegen vocht en UV straling. Het aluminium dat wij voor onze veranda’s en overkappingen gebruiken, is van het type 6063-T6 aluminium. Dat is een zeer sterke soort aluminium. Daarnaast gebruiken wij een gegalvaniseerde (en dus corrosiebestendige) stalen strip in de goot. Ook de andere onderdelen die wij bij de veranda leveren, controleren wij zelf op kwaliteit. De minimale levensduur bij goede montage en goed onderhoud is daardoor maar liefst 25 jaar!

Veiligheidsglas Veranda

Hoewel de kans dat glas zal breken minimaal is, verkiezen wij veiligheid boven alles. Onze veranda met veiligheidsglas zal dus nooit in scherpe stukken kunnen breken. De glazen daken zijn meer dan 8 mm dik en de glazen schuifwanden maar liefst 10 mm. Deze dikte komt de stevigheid en isolatie ook ten goede! Uw veranda bestellen bij VerandaExpress is kiezen voor kwaliteit en goede service, ook wanneer u later nog een vraag heeft of een onderdeel nodig heeft. Door onze modulaire oplossing in veranda’s kunt u ook later nog een zijwand of ander onderdeel bestellen. Ook bij schade kunnen wij u aan nieuwe onderdelen helpen.

Een veranda voor een heerlijk leven!

Wij zijn VerandaExpress begonnen vanuit de ervaring die wij zelf met het product hadden. Wij merkten zelf hoe een veranda plaatsen een toevoeging is aan ons leven. En wij waren niet de enige; ook relaties van ons wilden graag een veranda geplaatst hebben. Dit is uitgegroeid tot VerandaExpress. Deze eerste ervaring staat nog steeds centraal binnen ons bedrijf. Wij willen dat u net zo veel kunt genieten van de veranda als wijzelf doen. Vanuit deze gedachte werken we dagelijks aan mooie producten, goede service en innovatie.

Uitbreidingen bij uw veranda bestellen

Een onderdeel waar onze passie voor veranda’s tot uiting komt, is het aantal uitbreidingen dat u kunt kiezen wanneer u uw veranda gaat bestellen. Een veranda of overkapping van een veranda is meer dan een plek om droog te zitten, het is een toevoeging aan uw leven. De uitbreidingen die wij bij de veranda’s en veranda overkappingen leveren, maken het een waardevolle toevoeging. De dimbare led verlichting maakt uw veranda ook ‘s avonds een heerlijke plek om te vertoeven en geeft uw huis vanuit de tuin een luxe uitstraling. Een glazen schuifwand of aluminium schuifpui met slot maakt dat u, bij mooi weer, de gevel open kunt schuiven. Zo kunt u genieten van uw veranda als terrasoverkapping. Is het slecht weer? Dan sluit u de glazen schuifwanden weer gemakkelijk. In de zomer kunt u de zon buiten houden met elektrische zonwering, bijvoorbeeld met een Somfy motor. Uiteraard is zowel de ledverlichting als de zonwering met een afstandsbediening bedienbaar.
crossmenu