Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Glazen Schuifwand kopen

03-02-2024

Glazen schuifwand van Veranda Express

Wilt u ook met slecht weer van uw glazen schuifwand genieten? Dan biedt een glazen schuifwand uitkomst. Dankzij de glazen wand is uw overkapping geheel afgesloten, terwijl u het vrije uitzicht op uw tuin behoudt. Ieder glazen paneel van de glaswand kunt u individueel verschuiven. Hierdoor richt u de ruimte geheel naar wens in. Schijnt de zon volop? Open de schuifwand helemaal voor een verkoelend briesje in uw tuinkamer. Wordt het toch wat te fris? Schuif dan één of meerdere glazen panelen van de glazen wand dicht. Door de veelzijdigheid van onze glasschuifwanden zit u er altijd comfortabel en droog bij. Door onze glazen schuifwand voor buiten kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Naast de functionele bijdrage zorgen glazen schuifwanden ook voor een esthetische afdichting van uw terrasoverkapping.

glazen schuifwand kopen? Maak een Showroom bezoek

tuinkamer glazen schuifwand

Glazen schuifwand bij Veranda Express

Door te kiezen voor een glazen schuifwand van Veranda Express geniet u van de laagste-prijsgarantie, de beste materialen en de mogelijkheid om de glazen schuifwand te laten monteren. Met een van onze glazen schuifwand verlengt u als het ware uw woning en geniet u al in het voorjaar van al het moois dat de natuur te bieden heeft, zonder dat u last heeft van kou of regen.

In onze showroom hebben we diverse veranda om te bekijken en ervaren, dus kom bij ons langs, laat u inspireren en stel uw perfecte glazen schuifwand zelf samen.

Voordelen van een tuinkamer

Een van de grootste voordelen van een glazen schuifwand is de flexibiliteit die hij met zich meebrengt. Zo maakt u de glazen schuifwand zo groot of klein als u zelf wenst. En omdat glazen schuifwand vaak niet aan dezelfde regels en voorschriften gebonden zijn als traditionele woningbouw, zijn er veel mogelijkheden om creatief te zijn met de inrichting en het ontwerp.

Naast flexibiliteit voegen ze waarde toe aan uw woning. Een goed ontworpen en geplaatste glazen schuifwand verbetert de esthetiek en de functie van uw woning, waardoor u de waarde verhoogt. Een glazen schuifwand is dus een slimme investering op de lange termijn.

Maar misschien wel een van de belangrijkste voordelen van een serre is dat hij u helpt om meer tijd buitenshuis door te brengen. U geniet van de zonnestralen en de frisse lucht en profiteert tegelijkertijd van een beschutte plek tijdens een flinke regenbui.

Laat je inspireren door de verschillende soorten glazen schuifwand

Glazen schuifwand veranda aan huis

Glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u bij een tuinhuis met overkapping de glazen schuifwand gebruiken om de voorzijde, of één of meerdere zijkanten af te sluiten.

Een glazen wand voor uw overkapping is niet alleen meer comfortabel, ook geniet u zo langer van uw overkapping. Houd er rekening mee dat de glazen schuifwanden ten alle tijden gefundeerd dienen te worden. Hiervoor adviseren wij een aluminium funderingskoker te gebruiken. Deze funderingskoker zorgt ervoor dat de onder rail van het railsysteem van de glazen wand stabiel en waterpas gemonteerd kan worden.

Monteert u de glazen schuifwand zelf? Met onze montagehandleiding doorloopt u zelf alle stappen van het installatieproces en geniet u snel van uw nieuwe glazen schuifwanden voor uw veranda. Heeft u toch nog vragen over het monteren van uw glaswanden? Bekijkt u dan eens onze montagepagina. Hier vindt u montagevideo’s en uitleg. Benieuwd naar wat een glazen schuifwand kost? Lees hier meer over op de informatiepagina met glazen schuifwand prijzen.

De meest bekende variant van de glazen schuifwand is de serre aan huis. Deze variant kunt u zien als een uitbouw van glas.

glazen schuifwand
glazen schuifwand

Lagere energie kosten dankzij een glazen schuifwand

Bij de aanschaf van een glazen schuifwand investeert u ook in de rest van uw woning. Een glazen schuifwand bij een overkapping heeft namelijk een isolerende werking doordat de warmte langer binnen deze ruimte blijft hangen. Dat betekent dat door het plaatsen van glaswanden ook in uw woning de verwarming minder snel aan hoeft om een aangename temperatuur te creëren. Vooral oudere woningen zijn vaak slecht geïsoleerd, waardoor er veel warmte verloren gaat. Dankzij een overkapping met glazen schuifwanden bespaart u dus jaarlijks flink op uw stookkosten. Doordat de kamer tevens een overgangsruimte vormt van binnen naar buiten, ontsnapt er minder warmte uit de woning. Het plaatsen van een glazen schuifwand buiten is dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar eveneens voor het milieu!

Bestel jouw glazen schuifwand

Ben je op zoek naar de perfecte toevoeging van een glazen schuifwand? Met een glazen schuifwand kun je het hele jaar door van buiten genieten. Schuif de glazen panelen opzij tijdens warme zomeravonden of sluit de ruimte af op koude winterdagen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De voordelen van onze glazen schuifwanden:
✓ Snel en eenvoudig bestellen via onze webshop
✓ Hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs
✓ Diverse kleuropties beschikbaar
✓ Kies accessoires naar jouw wens
✓ Eenvoudig te monteren
✓ Onze specialisten staan klaar om je te helpen als je er niet uitkomt! Neem contact met ons op.

glazen schuifwand

Veranda glazen schuifwand

Met een tuinkamer met glazen schuifwand geniet u van prachtig zicht over uw tuin en haalt u de natuur naar binnen.

glazen schuifwand tuinkamer
glazen schuifwanden

Veranda overkapping met glazen schuifwanden

Heeft u een erg diepe tuin waar u gebruik van wilt blijven maken? Dan kiest u voor een veranda overkapping met glazen schuifwanden. In onze showroom hebben we diverse varianten veranda overkapping met schuifwanden staan, zodat u in het echt kunt zien hoe deze variant eruit ziet.

Kenmerken glazen schuifwand

De glazen schuifwanden van Veranda Express zijn duurzaam en stevig. De glazen schuifwanden bestaan uit aluminium boven- en onder rails, een glasprofiel en een 10 mm gehard glazen paneel. De railsystemen van de glazen schuifwand voor overkapping zijn in diverse lengtes verkrijgbaar en hebben 3, 4, 5 of zelfs 6 rails.

Een glazen schuifwand bestaat uit aluminium onderdelen in combinatie met glaspanelen. Andere benamingen ervoor zijn ook wel schuifdeuren glas of glas voor de overkapping. Glas voor de overkapping combineert u met de veilige glaspanelen van 90 cm, 98 cm breed of 103 cm en diverse hoogtevarianten, zo kunt u moeiteloos vrijwel elke opening voorzien van deze prachtige glas schuifwanden, oftewel glazen schuifpanelen.

Aanbod Glazen schuifwand

Veranda Express heeft een ruim assortiment glazen schuifwanden . In ons aanbod vindt u glazen schuifwanden van eigen productie. Stel uw eigen glazen schuifwand samen en stel hem volledig af op uw veranda. U koopt bij ons al een glazen schuifwand vanaf € 510,-.

Aanbod glazen schuifwand

Veranda overkapping, tuinkamers, glazen schuifwanden en carports bij Veranda Express

Bij Veranda Express hebben we meer dan alleen glazen schuifwanden . Zo hebben we ook prachtige veranda’s, glazen schuifwanden, carports en zonweringen in ons assortiment. Heeft u grootse plannen met uw tuin? Schakel dan de experts van Veranda Express in. We denken graag met u mee over de mogelijkheden rondom uw woning en geven daarbij altijd een passend advies. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom erachter wat we voor u kunnen betekenen.

Glazen schuifwand inclusief montage

Wilt u een glazen schuifwand aanschaffen en deze direct op een vakkundige wijze laten monteren? Maak dan gebruik van onze montageservice. Onze monteurs hebben veel ervaring met het plaatsen van glazen schuifwanden en zorgen voor een zeer nette afwerking.

Offert glazen schuifwand

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

We begrijpen dat het lastig is om te beoordelen hoe zo’n glazen schuifwand er nou precies uitziet. We nodigen u daarom van harte uit in onze showroom, zodat u alle mogelijkheden met eigen ogen kunt bekijken. We zijn te vinden aan de Staarten 5a Boxtel. Maak eerst een afspraak voordat u naar onze showroom komt.

Glazen schuifwand kosten

De kosten van glazen schuifwand variëren sterk van elkaar. Dit heeft te maken met het feit dat we maatwerk leveren en dus altijd werken naar de wensen en behoeften van onze klanten. Om een beter beeld te hebben van de kosten rondom een glazen schuifwand, adviseren we u om een offerte aan te vragen. In ons offerteformulier geeft u uw wensen aan ons door, zodat we een goede prijsinschatting kunnen geven.

Bestel uw eigen glazen schuifwand bij Veranda Express

Weet u al precies dat u graag een glazen schuifwand wilt hebben? Bekijk ons aanbod veranda overkapping en stel de veranda dan eenvoudig samen op onze website en voeg het eindproduct toe aan uw online winkelwagen. Vervolgens kiest u uit een van onze verzendopties en gaat u verder naar afrekenen.

Twijfelt u nog over een de glazen schuifwand? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0) 850 600 197, stuur ons een mail via info@verandaexpress.nl of whatsapp ons op +31 (0) 684876622. We denken graag met u mee en komen samen tot de meest perfecte oplossing.

Veel gestelde vragen over glazen schuifwand

Hoe stel ik mijn eigen glazen schuifwand samen?

Uw eigen glazen schuifwand stelt u heel eenvoudig samen via deze website. U selecteert de kleur, de breedte en de hoogte, u kunt er nog voor kiezen om extra accessoires aan toe te voegen zoals, tochtstrippen, handgrepen, u-profielen en funderingskokers. Op basis van deze informatie stellen we een op maat gemaakte offerte op. Het is ook mogelijk om beeldmateriaal van uw woning of tuin toe te voegen.

Kan ik zelf mijn glazen schuifwand in elkaar zetten?

Ja, onze glazen schuifwanden leveren we als eenvoudige bouwpakketten. Door middel van onze montagevideo en handleiding is het heel eenvoudig zelf uw glazen schuifwand te plaatsen. Het is uiteraard ook mogelijk om uw glazen schuifwand door onze professionals in elkaar te laten zetten.

Leveren jullie de glazen schuifwand bij mij af?

Voor de levering van de door u gekozen glazen schuifwand kiest u uit 2 opties, namelijk het afhalen in Boxtel of het thuis laten bezorgen. Voor de bezorging rekenen we € 75,- als u binnen een straal van 175 kilometer vanaf Boxtel woont. Woont u verder weg? Dan rekenen we € 150,- bezorgkosten.

In welke kleuren zijn veranda overkapping verkrijgbaar?

De veranda overkapping zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk grijs (Ral7016) en zwart (Ral9005).

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een glazen schuifwand?

Nee, in bijna alle gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van een glazen schuifwand.

CONTACTGEGEVENS

TEL: +31 (0) 850 600 197
E-MAIL: info@verandaexpress.nl
WhatsApp: 0031 (0) 684876622

SHOWROOM

Staarten 5A

5281PK Boxtel

Nederland

LET OP: De showroom is enkel open op afspraak.
Showroom & contact
Locatie showroom:
Staarten 5A
5281PK Boxtel
Nederland
Contactgegevens
E-mail:
info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31(0)850 600 197
VERANDA EXPRESS
Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.
crossmenu