Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Veranda op maat

In de zomer tijdens de warme dagen is het heerlijk vertoeven in de tuin of op het terras. Het zou natuurlijk ideaal zijn als u voortaan ook zelf thuis dit gevoel kunt nabootsen. Wilt u een veranda op maat laten maken? Dat kan bij VerandaExpress. Wij zijn de veranda specialist op het gebied van verkoop, installatie en productie van uw nieuwe op maat veranda.
Een veranda op maat laten maken is niet alleen een goede manier om meer waarde aan uw huis toe te voegen, maar het zorgt ook voor meer ruimte. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden om te genieten van uw huis. Een veranda op maat laten maken met glazen schuifwanden is de perfecte verbinding tussen uw huis en tuin.

VANAF

 4.450,00

Veranda Tot 1206cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 4.050,00

Veranda Tot 1106cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 3.665,00

Veranda Tot 1006cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 3.425,00

Veranda Tot 906cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 2.850,00

Veranda Tot 806cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 2.550,00

Veranda Tot 706cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 2.200,00

Veranda Tot 606cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 1.875,00

Veranda Tot 506cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 1.605,00

Veranda Tot 406cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 1.350,00

Veranda Tot 306cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie

VerandaExpress biedt hoge kwaliteit veranda’s op maat.

En dat tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast bent u verzekerd van een tijdloos design en een stevige constructie. Door middel van een veranda op maat kunt u al in het voorjaar buiten zitten en wanneer het nog warmer wordt kunt u dankzij de veranda nog langer van uw tuin genieten. Het is namelijk het hele jaar droog in uw tuin onder de veranda!

Breng meer tijd buiten door

Een veranda overkapping op maat is perfect om langer te kunnen genieten van uw tuin. Door middel van de veranda creëert u een ruimte die bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is de ruimte onder de veranda leuk in te richten en ongevoelig voor alle verschillende seizoenen. Dit maakt een veranda op maat perfect voor het geven van barbecues of feestjes in de achtertuin. De veranda beschermt u tegen zon, wind, regen en sneeuw.

Een veranda met zijwanden beschermt tegen wind

Door te kiezen voor een veranda met zijwanden of glazen schuifwanden wordt u ook beschermd tegen wind van de zijkanten. Hierdoor kunt u het hele jaar windstil genieten van uw tuin. Daarnaast zorgt een veranda voor de nodige schaduw, zodat u ook beschermd bent tegen het verbranden door UV straling van de zon. Wist u dat de temperatuur onder veranda's in de zomer tijdens extreem warme dagen tot wel 10 graden koeler kan zijn dan buiten de veranda? Dit heeft grote invloed op de mate van comfort die u ervaart wanneer u onder uw maatwerk veranda, terrasoverkapping of houten overkapping aan het genieten bent van het weer en uw tuin.

Veranda op maat bestellen

Een veranda op maat bestellen verhoogt de waarde van uw huis en maakt het hierdoor een goede investering. Het geeft een luxe uitstraling aan uw tuin, is betaalbaarder dan u denkt en is gemakkelijk en snel geplaatst. Eventuele nieuwe kopers van uw huis vinden een aluminium veranda op maat vaak waardevol, omdat het naast de eerder genoemde voordelen ook zorgt voor meer privacy in de tuin. Buren of andere omwonenden die uitkijken op uw tuin zien u minder goed zitten onder de veranda, wat natuurlijk erg fijn is. De waarde die aluminium veranda's toevoegen aan de uiteindelijke verkoop van uw huis is enorm. Wij zorgen ervoor dat ook de glazen schuifwand op maat perfect onder de veranda past.

Een veranda op maat bestellen bij VerandaExpress biedt meerdere voordelen: de laagste prijs, een veranda op maat compleet afgesteld op uw tuin en wensen en natuurlijke de montage van onze producten niet te vergeten!

VERANDAEXPRESS
Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.
Showroom & Contact
Locatie Showroom:
Industrieweg 67 
5683 CB Best
Nederland
Contactgegevens:
E-mail: info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31 (0) 850 600 197
WhatsApp: +31 (0) 6 8487 66 22
crossmenu