Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Glazen schuifwand op maat

Bent u op zoek naar een glazen schuifwand op maat, voor uw huis, veranda of tuin? VerandaExpress is specialist op het gebied van glazen schuifwanden op maat. VerandaExpress biedt de laagste prijsgarantie op alle onze bouwpakketten. Glazen schuifwanden zijn vooral populair vanwege de stijl welke ze creëren in uw tuin of huis. Door de grote hoeveelheid keuze in stijlen en bouwmaterialen, is er altijd iets dat aansluit bij uw smaak. Er is een grote hoeveelheid aanbod aan glazen schuifwanden die geschikt zijn voor buiten of binnen. Wij leveren en monteren onze glazen schuifwanden bij u thuis. Door het plaatsen van een glazen schuifwand overkapping op maat, creëert u direct een gezellige buitenruimte.
VANAF

 1.020,00

6-RAIL GLAZEN SCHUIFWANDEN TOT 600CM

10mm Gehard Glas
Dubbel gelagerde wielen
VANAF

 850,00

5-RAIL GLAZEN SCHUIFWANDEN TOT 500CM

10mm Gehard Glas
Dubbel gelagerde wielen
VANAF

 680,00

4-RAIL GLAZEN SCHUIFWANDEN TOT 400CM

10mm Gehard Glas
Dubbel gelagerde wielen
VANAF

 510,00

3-RAIL GLAZEN SCHUIFWANDEN TOT 300CM

10mm Gehard Glas
Dubbel gelagerde wielen

Een glazen schuifwand op maat in verschillende kleuren

Wij kijken graag eens met u mee naar welke glazen schuifwanden wij u op maat kunnen aanbieden. Zo heeft u bijvoorbeeld de optie voor een verplaatsbare glazen schuifwand op maat. Dit biedt de voordelen van grote ramen, gecombineerd met de functionaliteit van openslaande deuren. Hierdoor breidt u eenvoudig uw huis uit, zodat u in de zomer een eenvoudige doorgang heeft naar uw tuin of veranda. Daarnaast kunt u in de winter door het sluiten van de glazen schuifdeur eenvoudig de warmte binnenshuis houden. In de zomer zorgt de veranda voor uitstekende zonwering.

VerandaExpress staat voor u klaar

Wij staan klaar om al uw vragen rondom glazen schuifwanden op maat te beantwoorden. Of het nu gaat over de verschillende glasmaten, glazen panelen, glazen schuifdeuren, onze glazen, de bovenrail en onderrail of de tochtstrippen, wij hebben het antwoord. Daarnaast weet u zeker dat de glazen schuifwand op maat door onze specialisten op een professionele wijze wordt geïnstalleerd. Kies er tijdens het bestellen voor om deze te laten installeren door onze specialisten.

Een gezellige buitenruimte door een glazen schuifwand overkapping op maat

Het is erg praktisch is om door een overdekking een beschutte ruimte te maken. Dit zorgt er voor dat u veilig en droog zit wanneer het regent of waait. Door middel van de deuren creëert u eenvoudig een open woonconcept. De schuifdeuren kunnen namelijk wanneer ze open staan achter elkaar schuiven, waardoor ze nog niet de helft van de openingsruimte van openslaande deuren innemen. Vouwdeuren kunnen zelfs volledig worden geopend en de panelen kunnen aan één kant gestapeld worden. Hierdoor creëert u een volledig open woonruimte, wat het gevoel geeft van een enorme vrijheid.

Een glazen schuifwand op maat voor uw veranda

De op maat gemaakte veranda’s van VerandaExpress kunnen geïnstalleerd worden onder bijna alle terras structuren. Dit maakt ze geschikt voor onder andere terrasdaken van hout, aluminium, beton, maar ook onder balkons. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor binnen in uw huis. Door middel van de glazen schuifwanden creëert u binnen no-time een wintertuin van uw terrasgedeelte. Doordat de glazen schuifwanden op maat zijn heeft u ook de keuze uit een groot aantal toebehoren, zoals handgrepen op uw glazen schuifdeur.

De voordelen van een glazen schuifwand overkapping op maat

Een glazen schuifwand overkapping op maat biedt verschillende voordelen, zoals veiligheid en een mooie overzichtelijke ingang. Daarnaast biedt het bescherming tegen allerlei weersomstandigheden zoals sneeuw, wind en regen. De glassystemen, overkappingen en carports van VerandaExpress zijn van een hoge kwaliteit. We zorgen ervoor dat de glazen schuifwand op maat aansluit op uw veranda op maat.
VERANDAEXPRESS
Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.
Showroom & Contact
Locatie Showroom:
Industrieweg 67 
5683 CB Best
Nederland
Contactgegevens:
E-mail: info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31 (0) 850 600 197
WhatsApp: +31 (0) 6 8487 66 22
crossmenu