Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Een veranda aan huis laten bouwen door VerandaExpress

Een veranda aan huis voegt heel wat extra’s toe aan uw woning. Door het plaatsen van een veranda kunt u uw woonruimte uitbreiden en kunt u het hele jaar door genieten van het leven buiten in de tuin. Bij VerandaExpress heeft u een ruime keuze aan veranda’s op maat.
VANAF

 4.450,00

Veranda Tot 1206cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 4.050,00

Veranda Tot 1106cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 3.665,00

Veranda Tot 1006cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 3.425,00

Veranda Tot 906cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 2.850,00

Veranda Tot 806cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 2.550,00

Veranda Tot 706cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 2.200,00

Veranda Tot 606cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 1.875,00

Veranda Tot 506cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 1.605,00

Veranda Tot 406cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 1.350,00

Veranda Tot 306cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie

Wij hebben  een groot aanbod aan aluminium carports en maak ook carports op maat. Wij zijn dé specialist op het gebied van de verkoop en productie van aluminium carports met extra sterke constructie.

Eenvoudig online uw aluminium carport samenstellen

Het is bij VerandaExpress eenvoudig om een carport samen te stellen naar uw wens of smaak. Zo kunt u de grootte van de carport bepalen en kunt u kiezen welk soort dakbedekking op de carport komt. De carport wordt speciaal voor u op maat gemaakt en daardoor weet u zeker dat deze aansluit bij de structuur van uw huis. De bouwkit wordt naar u thuis gestuurd, inclusief alle gebruiksaanwijzingen en nodige installatiematerialen wanneer u deze graag zelf wilt monteren.

Een carport aluminium heeft een lange levensduur

Wilt u liever dat onze specialisten de montage uitvoeren? Ook dat is geen enkel probleem. Selecteer bij de bestelling ‘Ja, laten monteren door specialisten’ en wij ontzorgen u tijdens het gehele montage proces. Zo weet u zeker dat de carport op de juiste manier wordt gemonteerd.

De carport die u gaat bestellen moet aansluiten bij de stijl van uw huis. Daarom bieden we verschillende stijlen carports. Of u nu een traditionele carport wilt met een plat dak, een moderne carport met een glazen schuifwand, een aluminium carport met een polycarbonaat dak, een moderne overkapping met een breed polycarbonaat dak en zelfs carports met ingebouwde ledverlichting, bij ons kunt u vinden wat u zoekt.

Een betaalbare carport aluminium

Daarnaast bieden wij deze verschillende modellen tegen prijzen die in uw budget passen! VerandaExpress is namelijk dé nummer 1 wanneer het aankomt op prijs-kwaliteit verhouding. Uw overkapping op maat profiteert van de voordelen van een aluminium dak. U vindt bij ons verschillende onderhoudsarme overkappingen en carports die passen bij uw soort oprit. Ook bieden wij een carport aluminium vrijstaand. Deze is vrijstaand te plaatsen op uw oprit, zodat hij past bij elke soort huis en eenvoudig is te monteren. Montage van uw terrasoverkapping of carport nemen wij dan ook graag uit handen.

Wij adviseren u graag bij uw keuze!

Heeft u advies nodig over de verschillende soorten carports en aluminium carports? Onze specialisten staan klaar om u te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen of voor een vrijblijvende offerte.

In ons assortiment vindt u een enorme keuze aan oplossingen die de perfecte parkeerruimte voor uw auto (of zelfs twee auto’s) bieden én er daarnaast ook nog eens stijlvol uitzien. Op die manier is een carport niet alleen praktisch, maar is het ook nog eens een waardevolle toevoeging aan de stijl van uw huis. Daarnaast is het toevoegen van een carport aan uw woning een waardevolle investering. Doordat de auto veilig droog staat, zal de waarde hiervan minder snel dalen.

Een aluminium carport betekent weinig onderhoud

De carport aluminium vrijstaand heeft weinig onderhoud nodig. Het is zaak om de overdekking af en toe te wassen, maar verder hoeft u de carport weinig te onderhouden. Onze overkappingen met een lange levensduur zijn de ideale overkapping voor uw huis!

VERANDAEXPRESS
Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.
Showroom & Contact
Locatie Showroom:
Industrieweg 67 
5683 CB Best
Nederland
Contactgegevens:
E-mail: info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31 (0) 850 600 197
WhatsApp: +31 (0) 6 8487 66 22
crossmenu