Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Veranda overkapping kopen

26-01-2024

Unieke en hoogwaardige veranda overkapping

U wilt de stap gaan zetten naar een Veranda overkapping. Verken via onze website de vele mogelijkheden voor een unieke en zelf samengestelde veranda overkapping. Door de vakkennis die we bij Veranda Express in huis hebben kunnen we u van elk overkapping advies voorzien.

Bij Veranda Express werken we met een eigen bouw- en werkplaats waar al onze veranda en overkappingen geproduceerd worden. Doordat we alles onder één dak hebben zijn onze lijntjes kort en uw vragen en wensen direct toe te passen. Hierdoor kunnen we volledig op uw vraag aansluiten en snel en vakkundig leveren. Het resultaat zijn tevreden en blije klanten die ons aan vele andere aanraden. Ontdek onze fijne persoonlijke service en zet de eerste stap naar uw eigen veranda overkapping.

veranda overkapping kopen? Maak een Showroom bezoek

veranda bij Veranda Express

Door te kiezen voor een veranda van Veranda Express geniet u van de laagste-prijsgarantie, de beste materialen en de mogelijkheid om de veranda overkapping te laten monteren. Met een van onze veranda overkapping verlengt u als het ware uw woning en geniet u al in het voorjaar van al het moois dat de natuur te bieden heeft, zonder dat u last heeft van kou of regen.

In onze showroom hebben we diverse veranda om te bekijken en ervaren, dus kom bij ons langs, laat u inspireren en stel uw perfecte serre overkapping zelf samen.

Voordelen van een tuinkamer

Een van de grootste voordelen van een veranda overkapping is de flexibiliteit die hij met zich meebrengt. Zo maakt u de veranda overkapping zo groot of klein als u zelf wenst. En omdat veranda overkapping vaak niet aan dezelfde regels en voorschriften gebonden zijn als traditionele woningbouw, zijn er veel mogelijkheden om creatief te zijn met de inrichting en het ontwerp.

Naast flexibiliteit voegen ze waarde toe aan uw woning. Een goed ontworpen en geplaatste tuinkamer verbetert de esthetiek en de functie van uw woning, waardoor u de waarde verhoogt. Een veranda overkapping is dus een slimme investering op de lange termijn.

Maar misschien wel een van de belangrijkste voordelen van een serre is dat hij u helpt om meer tijd buitenshuis door te brengen. U geniet van de zonnestralen en de frisse lucht en profiteert tegelijkertijd van een beschutte plek tijdens een flinke regenbui.

Laat je inspireren door de verschillende soorten veranda overkapping

 

veranda overkapping aan huis

De meest bekende variant van de veranda overkapping is de serre aan huis. Deze variant kunt u zien als een uitbouw van glas.

Vrijstaande veranda overkapping

Naast de bekende veranda overkapping aan huis, bestaan er ook vrijstaande tuinkamers. Deze varianten zijn ideaal voor als u geen zon aan de woningkant van uw tuin heeft, maar wel achter in uw tuin.

Veranda overkapping glas

Met een tuinkamer van glas geniet u van prachtig zicht over uw tuin en haalt u de natuur naar binnen.

Veranda overkapping met glazen schuifwanden

Heeft u een erg diepe tuin waar u gebruik van wilt blijven maken? Dan kiest u voor een veranda overkapping met glazen schuifwanden. In onze showroom hebben we diverse varianten veranda overkapping met schuifwanden staan, zodat u in het echt kunt zien hoe deze variant eruit ziet.

 

Aanbod veranda overkapping

Veranda Express heeft een ruim assortiment veranda overkapping . In ons aanbod vindt u verschillende modellen van het merk cube Line. Stel uw eigen serre samen en stel hem volledig af op uw tuin. U koopt bij ons al een model vanaf € 6.100,-.

Aanbod Serres

Veranda overkapping, tuinkamers, glazen schuifwanden en carports bij Veranda Express

Bij Veranda Express hebben we meer dan alleen veranda overkapping . Zo hebben we ook prachtige veranda’s, glazen schuifwanden, carports en zonweringen in ons assortiment. Heeft u grootse plannen met uw tuin? Schakel dan de experts van Veranda Express in. We denken graag met u mee over de mogelijkheden rondom uw woning en geven daarbij altijd een passend advies. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom erachter wat we voor u kunnen betekenen.

Veranda overkapping inclusief montage

Wilt u een veranda overkapping aanschaffen en deze direct op een vakkundige wijze laten monteren? Maak dan gebruik van onze montageservice. Onze monteurs hebben veel ervaring met het plaatsen van serres en zorgen voor een zeer nette afwerking.

Aanbod veranda

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

We begrijpen dat het lastig is om te beoordelen hoe zo’n tuinkamer er nou precies uitziet. We nodigen u daarom van harte uit in onze showroom, zodat u alle mogelijkheden met eigen ogen kunt bekijken. We zijn te vinden aan de Staarten 5a Boxtel. Maak eerst een afspraak voordat u naar onze showroom komt.

Veranda overkapping kosten

De kosten van serres overkapping variëren sterk van elkaar. Dit heeft te maken met het feit dat we maatwerk leveren en dus altijd werken naar de wensen en behoeften van onze klanten. Om een beter beeld te hebben van de kosten rondom een veranda overkapping, adviseren we u om een offerte aan te vragen. In ons offerteformulier geeft u uw wensen aan ons door, zodat we een goede prijsinschatting kunnen geven.

Bestel uw eigen veranda overkapping bij Veranda Express

Weet u al precies welk soort serre u graag wilt hebben? Bekijk ons aanbod veranda overkapping en stel de veranda dan eenvoudig samen op onze website en voeg het eindproduct toe aan uw online winkelwagen. Vervolgens kiest u uit een van onze verzendopties en gaat u verder naar afrekenen.

Twijfelt u nog over een van onze serre ? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0) 850 600 197, stuur ons een mail via info@verandaexpress.nl of whatsapp ons op +31 (0) 684876622. We denken graag met u mee en komen samen tot de meest perfecte oplossing.

Veelgestelde vragen over veranda overkapping

Hoe stel ik mijn eigen veranda overkapping samen?

Uw eigen veranda stelt u heel eenvoudig samen via ons offerteformulier. U selecteert de kleur, het materiaal van het dak, de voorkant, de zijwanden aan beide kanten en of u graag dimbare ledverlichting wenst. Op basis van deze informatie stellen we een op maat gemaakte offerte op. Het is ook mogelijk om beeldmateriaal van uw woning of tuin toe te voegen.

Kan ik zelf mijn veranda overkapping in elkaar zetten?

Ja, onze veranda overkapping leveren we als eenvoudige bouwpakketten. Door middel van onze montagevideo en handleiding is het heel eenvoudig zelf de serre te plaatsen. Het is uiteraard ook mogelijk om de veranda door onze professionals in elkaar te laten zetten.

Leveren jullie de veranda overkapping bij mij af?

Voor de levering van de door u gekozen tuinkamer kiest u uit 2 opties, namelijk het afhalen in Boxtel of het thuis laten bezorgen. Voor de bezorging rekenen we € 75,- als u binnen een straal van 175 kilometer vanaf Boxtel woont. Woont u verder weg? Dan rekenen we € 150,- bezorgkosten.

Hoelang heb ik garantie op mijn veranda overkapping?

Op de veranda overkapping ontvangt u standaard 10 jaar garantie.

In welke kleuren zijn veranda overkapping verkrijgbaar?

De veranda overkapping zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk grijs (Ral7016), beige (Ral9001) en zwart (Ral9005).

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een veranda overkapping?

Nee, in bijna alle gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van een veranda .

CONTACTGEGEVENS

TEL: +31 (0) 850 600 197
E-MAIL: info@verandaexpress.nl
WhatsApp: 0031 (0) 684876622

SHOWROOM

Staarten 5A

5281PK Boxtel

Nederland

LET OP: De showroom is enkel open op afspraak.
Showroom & contact
Locatie showroom:
Staarten 5A
5281PK Boxtel
Nederland
Contactgegevens
E-mail:
info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31(0)850 600 197
VERANDA EXPRESS
Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.
crossmenu