Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Tuinkamer inrichten

02-01-2024

Tuinkamer

Een tuinkamer is een mooie toevoeging aan uw huis en met de juiste inrichting creëert u een oase van rust en comfort. Of u nu een kleine ruimte heeft of juist een grote, een tuinkamer biedt de gelegenheid om het comfort van binnen te combineren in het pracht van buiten. Een goede inrichting biedt het hele jaar door plezier. Ontdek hoe u met een slimme inrichting de ruimte geschikt maakt voor zowel zonnige zomerdagen als gezellige winteravonden.

Showroom bezoeken

Ingerichte tuinkamer met glazen schuifdeuren
Open tuinkamer ingericht met houten meubels en planten

Breng buiten naar binnen

Een tuinkamer vormt de brug tussen binnen en buiten. Het is dé plek om te ontspannen en te genieten van de omringende natuur, zonder in te leveren op comfort. Bij de inrichting van uw tuinkamer is het van essentieel belang om een naadloze verbinding tussen binnen en buiten in gedachten te houden. Dit vormt de basis voor de perfecte inrichting die deze harmonie versterkt.

Om de brug te vormen tussen binnen en buiten maakt u gebruik van natuurlijke materialen, zoals rotan, teakhout of bamboe in uw interieur. Breng uw tuinkamer tot leven met planten en ander mooi groen. Kies planten die passen bij de lichtomstandigheden en zorg voor een frisse en levendige uitstraling. Decoreer met natuurlijke accessoires, zoals stenen en schelpen om een rustgevende sfeer te creëren.

De ruimte optimaal gebruiken

Een tuinkamer biedt veelzijdigheid, ongeacht de grootte. Een opgeruimde tuinkamer zorgt voor rust en ontspanning, daarom draait het om slim ruimtegebruik met betrekking tot de inrichting. Kies voor inklapbare of modulaire meubels om flexibiliteit te behouden en overweeg veelzijdige meubelstukken voor genoeg opbergruimte. Door de tuinkamer optimaal te gebruiken ontspant u makkelijk zonder dat u zich constant stoor aan rondslingerende spullen.
Vindt u het lastig om de juiste meubelen te vinden voor uw tuinkamer? Overweeg dan om een expert in te schakelen. De inrichting van uw tuinkamer is een langetermijninvestering en dit vertaalt zich in langdurig genot van uw kamer.

Open tuinkamer ingericht met houten meubels en planten
Ingerichte tuinkamer met spotjes in het dak en een zonwering.

De juiste verlichting

Verlichting speelt een belangrijke rol in uw tuinkamer. Kies voor een warme en zachte verlichting om een gezellige en ontspannen sfeer te creëren. Combineer natuurlijk licht met sfeervolle verlichting en creëer zowel overdag als ’s avonds een aangename ambiance. Overweeg ook functionele verlichting voor specifieke activiteiten, zoals bijvoorbeeld wandlampen of tafellampen.

Heeft u last van te veel natuurlijk lichtinval? Dan is zonwering de meest gebruikte oplossing. Zonwering gaat niet alleen te veel lichtinval tegen, maar creëert ook een koele schaduw, optimaliseert de transmissie van natuurlijk daglicht en biedt bescherming tegen uv-straling.

Bezoek onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar de diverse inrichtingsmogelijkheden van uw tuinkamer? In onze showroom bij Veranda Express doet u inspiratie op om uw tuinkamer optimaal in te richten. We nodigen u van harte uit om een afspraak te maken en langs te komen in onze showroom in Boxtel. Heeft u nog vragen voordat u een afspraak maakt? Neem dan contact met ons op via 085 060 0197 of mail naar info@verandaexpress.nl.

Showroom bezoeken Contact opnemen
Showroom & contact
Locatie showroom:
Staarten 5A
5281PK Boxtel
Nederland
Contactgegevens
E-mail:
info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31(0)850 600 197
VERANDA EXPRESS
Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.
crossmenu