Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Tuinkamers inclusief montage bij VerandaExpress

Met een tuinkamer geniet u het hele jaar door van de buitenlucht en voegt u extra leefruimte toe aan uw woning. Daarnaast zorgt dit luxe buitenverblijf overdag voor meer koelte en in de avond voor extra warmte. Bij VerandaExpress vindt u alle mogelijkheden om uw tuinkamer inclusief montage precies naar uw eigen wensen te laten samenstellen.

Aanbod tuinkamers bij VerandaExpress

Wilt u een tuinkamer aan huis of liever een vrijstaand model? Beide opties bieden behoorlijk wat voordelen. Zo zorgt een vrijstaande tuinkamer inclusief montage voor veel vrijheid. U heeft namelijk geen muur nodig voor de bevestiging, waardoor u de tuinkamer op iedere gewenste plek kunt laten plaatsen. Een van de pluspunten van een tuinkamer aan huis is dat u deze kunt aanpassen aan de stijl van uw woning. U verbetert verder het uiterlijk van uw woning met een tuinkamer. Dat betekent dat uw huis ook in waarde zal stijgen. Dit lukt bijvoorbeeld uitstekend met een tuinkamer van glas. Hiermee voegt u een prachtige, lichte ruimte toe aan uw woning en behoudt u tegelijkertijd het mooie uitzicht op uw tuin.

Onze montageservice

Als u uw tuinkamer bij ons bestelt, kunt u ervoor kiezen het bouwpakket bij u thuis te laten afleveren en de tuinkamer zelf op te bouwen. Laat u het opbouwen liever aan de specialisten over? VerandaExpress heeft een montageservice zodat u geen omkijken heeft naar de installatie. Wij komen naar u toe om de tuinkamer in zijn geheel op te bouwen. U kunt de montageservice toevoegen tijdens het bestelproces nadat u de tuinkamer heeft geselecteerd. Dit doet u door te kiezen bij Montage voor de optie ‘laten monteren’. Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, nemen we binnen 48 uur contact met u op. Vervolgens maken we een afspraak met u voor het inmeten en het plaatsen van uw nieuwe buitenverblijf.

Uw tuinkamer inclusief montage: weinig onderhoud en milieuvriendelijk

Wilt u meer weten over onze tuinkamers inclusief montage? Bekijk gerust ons aanbod en ontdek welke kleuren en materialen het beste aansluiten op de tuinkamer van uw dromen. Bij VerandaExpress houden we van maatwerk en laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is om de tuinkamer te ontwikkelen die bij u past. Denkt u bijvoorbeeld aan aluminium zijwanden, dan heeft dit meerdere voordelen. Zo heeft dit lichte en sterke materiaal een lange levensduur, zodat u er vele jaren plezier van heeft. Daarnaast is het erg onderhoudsvriendelijk, waardoor uw buitenverblijf er altijd goed uitziet.

Tuinkamer zelf monteren

Bent u handig aangelegd en houdt u van klussen? Dan monteert u moeiteloos onze tuinkamers zelf door simpelweg een paar stappen te volgen. We leveren de tuinkamers als bouwpakketten en met behulp van onze montagevideo en handleiding bouwt u gemakkelijk uw nieuwe tuinkamer aan huis.

Monteer de tuinkamer zelf

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze tuinkamer montageservice of wilt u een afspraak maken? Neem voor meer informatie over onze tuinkamers inclusief montage vrijblijvend contact met ons op via 0850 600 197. Stuurt u liever een bericht? Dan zijn we te bereiken via WhatsApp op 0684876622. We helpen u graag verder.
crossmenu