Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Tuinkamer aanbouw

03-11-2023

Een aanbouw tuinkamer biedt meer leefruimte en zorgt ervoor dat u optimaal gebruikmaakt van het daglicht. Maar wat typeert een tuinkamer aanbouw en wat is het verschil tussen een serre en een tuinkamer? En aan welke tuinkamer aanbouw kosten kunt u denken? VerandaExpress is specialist op het gebied van veranda’s en tuinkamers van het gerenommeerde merk Qube Line en levert overkappingen in diverse formaten. We geven u dan ook graag meer informatie. U kunt ons ook altijd contacteren voor persoonlijk advies.

Afspraak maken Bel ons

Wat is een aanbouw tuinkamer?

Een ander woord voor een tuinkamer aanbouw is een terrasoverkapping. Een groot voordeel van onze tuinkamer is dat u deze kunt laten uitrusten met glazen wanden. Hierdoor heeft u altijd een prachtig uitzicht op uw tuin. De tuinkamer wordt tegen de woning aangebouwd en is uitgerust met een plat dak. U kunt daarbij kiezen voor een losstaand model of een aanbouw tuinkamer, waarover u hieronder meer leest.

Aanbouw tuinkamer

Losstaande of aanbouw tuinkamer?

Een aanbouw tuinkamer is enorm populair en niet voor niets. Om te beginnen verhoogt een tuinkamer de waarde van uw woning. U gebruikt de overkapping verder het hele jaar door en het plaatsen van een aanbouw tuinkamer is relatief gemakkelijk. Daarnaast heeft een vrijstaande tuinkamer ook meer dan één voordeel. Zo heeft u echt een aparte plek die geheel losstaat van uw woning, waardoor u er bijvoorbeeld gemakkelijk een werkruimte van maakt. Ook heeft u meer privacy en de mogelijkheid om u even helemaal af te zonderen.

Verschil tussen een serre en een tuinkamer

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een serre en een tuinkamer. Is er eigenlijk wel een onderscheid te maken? Bij een serre zien we vaak glazen onderdelen, zoals een glazen schuifpui of een glazen dak. Hierin verschillen ze niet van tuinkamers. Bij een serre wordt de muur van het huis echter doorgebroken. Hier is bij een tuinkamer geen sprake van. Dit is dan ook het grootste verschil.

De voordelen van een aanbouw tuinkamer

In uw gloednieuwe tuinkamer aanbouw geniet u heerlijk van het buitenleven zonder last te hebben van kou of regen. Daarnaast creëert u een geheel nieuwe ruimte bij uw huis om visite te ontvangen, te borrelen, te telefoneren of simpelweg heerlijk te ontspannen. Verder richt u uw tuinkamer geheel naar eigen smaak in en is het relatief eenvoudig om op een later moment bepaalde aanpassingen te doen. Daarbij mag u erop rekenen dat onze tuinkamers van de beste materialen gemaakt worden.

Doe inspiratie op

In ons aanbod van aanbouw tuinkamers heeft u de keuze uit vele tuinkamers met een modern design. Voor de breedte heeft u meerdere opties, zoals 300 cm, 400 cm, 500 cm en 600 cm. U mag rekenen op een ijzersterke constructie en we geven een garantie van maar liefst 10 jaar. In onze showroom in Boxtel bekijkt u onze prachtige aanbouw tuinkamers met eigen ogen. Wilt u advies op maat van een van onze deskundigen? Maak gerust een afspraak.

Glazen tuinkamers

Overweegt u een glazen tuinkamer aanbouw, dan heeft u verschillende keuzemogelijkheden. Voor het dak kunt u kiezen uit helder of opaal glas. Zo heeft u een uitstekend uitzicht op de wolken boven u. Met wanden die zijn voorzien van veiligheidsglas dat een dikte van 10 mm heeft, creëert u een mooie, lichte ruimte waar u iedere ochtend van uw kop koffie of thee geniet.

Glazen tuinkamer

De beste schuifwanden

VerandaExpress is een ware specialist op het vlak van glazen schuifwanden die zorgen voor een elegante afwerking van uw aanbouw tuinkamer. We bieden verschillende glazen schuifwanden en glazen wanden met diverse glazen panelen. De wanden zijn beschikbaar met diverse railsystemen en u heeft daarnaast de keuze uit meerdere extra’s, waaronder mooie deurgrepen. Bovendien hebben onze schuifwanden een isolerende functie, zodat u eenvoudig bespaart op uw stookkosten.

Over Qube Line

De stijlvolle tuinkamers van Qube Line gaan vele jaren mee en u mag ze dan ook gerust ijzersterk noemen. Omdat u uniek bent, zijn onze producten dat ook. Dit is het motto van Qube Line en dat ziet u absoluut terug in onze tuinkamers. We vinden het daarom belangrijk om een tuinkamer te creëren die volledig is afgestemd op uw verwachtingen. Tot slot biedt dit merk alleen producten van topkwaliteit aan.

Tuinkamer aanbouw kosten

De kosten van een aanbouw tuinkamer zijn afhankelijk van meerdere elementen. Welk type glas komt er in uw tuinkamer en kiest u bijvoorbeeld voor een model van aluminium of van hout? En ook eventuele extra opties, zoals een zonwering, beïnvloeden de prijs. Wilt u meer weten over de tuinkamer aanbouw kosten, vraag dan zeker via onderstaande button een offerte aan, zodat we de kosten voor u op een rijtje kunnen zetten.

Offerte aanvragen

Stel uw eigen aanbouw tuinkamer samen

Als u bij ons uw aanbouw tuinkamer gaat bestellen, vinden we het belangrijk dat deze precies aansluit op uw wensen. U stelt met de configurator uw eigen tuinkamer samen. Onze tuinkamers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, grijs en beige. En als u het pakket laat verzenden, zorgen we voor een snelle levering.

Neem contact op

We hopen dat we al uw vragen over onze tuinkamer aanbouw hebben kunnen beantwoorden. Is er toch nog iets onduidelijk? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 085 0600 197, stel uw vraag via WhatsApp op 06 84 876 622 of stuur een e-mail naar info@verandaexpress.nl. We staan u graag te woord.
Showroom & contact
Locatie showroom:
Staarten 5A
5281PK Boxtel
Nederland
Contactgegevens
E-mail:
info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31(0)850 600 197
VERANDA EXPRESS
Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.
crossmenu