Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Overkapping inclusief montage

Met een overkapping inclusief montage van VerandaExpress zorgt u ervoor dat u in het voorjaar al lekker buiten kunt zitten. Een overkapping heeft daarnaast vele andere voordelen. Een mooi design, een lage prijs, een hoge kwaliteit en de overkappingen zijn van extra sterke constructie. Wat voor weer het ook buiten is, met een overkapping kunt u tijdens elk jaargetijde van uw tuin genieten. Het is altijd droog onder de overkapping!

De materialen, de laagste prijs garantie én de mogelijkheid om de veranda inclusief montage af te nemen zorgen ervoor dat VerandaExpress een populaire plek is om uw overkapping te kopen.

VANAF

 4.450,00

Veranda Tot 1206cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 4.050,00

Veranda Tot 1106cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 3.665,00

Veranda Tot 1006cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 3.425,00

Veranda Tot 906cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 2.850,00

Veranda Tot 806cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 2.550,00

Veranda Tot 706cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 2.200,00

Veranda Tot 606cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 1.875,00

Veranda Tot 506cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 1.605,00

Veranda Tot 406cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
VANAF

 1.350,00

Veranda Tot 306cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie

Buiten zitten wanneer u dat wilt

Overkappingen zorgen ervoor dat u in elke periode van het jaar kunt genieten van uw tuin. Zeker als u houdt van het buitenleven. Wilt u bijvoorbeeld ook in de herfst, lente en zelfs winter, van uw tuin genieten dan is een overkapping dé oplossing. Wij leveren de overkapping inclusief montage. Daarnaast is een overkapping prachtig in te richten, waardoor u sfeervol kunt genieten samen met uw gasten. Het is uit te breiden met bijvoorbeeld glazen schuifwanden. Creëer een serre aan huis kunt en zit zelfs in de winter warm onder de overkapping.

Een passende overkapping voor elke woning

Wanneer u bezig bent met het creëren van uw perfecte tuin of terras kan een veranda inclusief montage natuurlijk niet ontbreken. Een overkapping zorgt voor schaduw, een gevoel van privacy en afgeslotenheid, maar vooral een omgeving waar u kunt genieten van uw huis en tuin. VerandaExpress heeft overkappingen inclusief montage in allerlei soorten en maten. Een van onze specialisten denkt graag eens met u mee en vindt altijd een oplossing die past bij uw situatie. Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan wanneer het u uitkomt.

Een veranda inclusief montage bij VerandaExpress

Onze specialisten denken mee over afmetingen, glaswanden, kleuren, fundering, materialen of glasplaten bij uw veranda montage. Een overkapping wordt gemonteerd rond de structuren van uw huis. Of u nu kiest voor een veranda op maat, een terras met oprolbare zonwering of voor een glazen terrasoverkapping, u kunt rekenen op een stevige constructie en lange levensduur. In ons maatwerk wordt rekening gehouden met verschillende stijlen, zodat er altijd opties tussen zitten die aansluiten bij uw smaak.

Kiest u voor een overkapping inclusief montage?

Wanneer u besloten heeft dat u een terrasoverkapping wilt laten plaatsen is het belangrijk om te bepalen of u kiest voor het zelf monteren van de overkapping of dat u het laat doen door specialisten. Wij helpen u graag en bieden gratis montage wanneer u zelf geen tijd heeft of niet handig genoeg bent om de overkapping te monteren.

Terrasoverkappingen zelf online samenstellen

Met onze online configurator kunt u uw individuele exemplaar inclusief toebehoren handig en gemakkelijk online kiezen en bestellen. Binnen no-time bij in huis. De overkapping eenvoudig installeren nemen wij dan volledig voor u uit handen. Zo kunt u snel en zonder zorgen genieten van uw mooie overkapping die uw terras, tuin of woning helemaal af maakt.

VERANDAEXPRESS
Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.
Showroom & Contact
Locatie Showroom:
Staarten 5A
5281PK Boxtel
Nederland
Contactgegevens:
E-mail: info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31 (0) 850 600 197
WhatsApp: +31 (0) 6 8487 66 22
crossmenu