Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Meten

Alle opgegeven maten op de website zijn in centimeters..

Bij het bestellen van een veranda heeft u de keuze om dit als bouwpakket in standaard maten te bestellen. U kunt er ook voor kiezen om de veranda in exact de juiste maat te leveren. Dit geldt voor zowel inclusief als exclusief montage van de overkapping of veranda.

Als u een terrasoverkapping of veranda op maat bestelt bij Veranda Express hebben we de onderstaande afmetingen nodig.

1. Breedte; dit is de buitenmaat in centimeters van de volledige breedte van de veranda of overkapping.

2. Uitval; dit is de diepte van de overkapping in centimeters van de muur tot en met de goot.

3. Hoogte; dit is de hoogte in centimeters gemeten van de vloer/grond tot aan de onderzijde van de goot.Nadat u de afmetingen heeft van de producten die u wilt aanschaffen, kunt u deze invoeren op de website. Zo kunt u gelijk zien wat de prijs is van de veranda die bij u past.

Inmeetservice
Zodra u akkoord gaat met de offerte of zodra u de bestelling op de website afrondt, en u heeft gekozen voor montage door Veranda Express, zullen wij contact met u opnemen om kosteloos een meet-afspraak te plannen. Eén van onze medewerkers komt dan bij u langs om de exacte maten af te nemen welke gebruikt zullen worden tijdens de productie en assemblage van uw veranda, schuifwand, zonwering.

Afwijkende maten
Uiteraard kunnen we u ook adviseren wanneer u afwijkende maten nodig heeft, en deze niet beschikbaar zijn op de website. Neem contact met op ons via telefoon of E-mail en ontdek de mogelijkheden.
crossmenu