Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Glazen schuifwand voor veranda

17-01-2023

Beleef extra comfort met diverse opties

Schuifwanden zijn optioneel uit te voeren met handgrepen, trekborstels en draaingen, zodat alle panelen automatisch schuiven als de glaswand gesloten is. Indien er een fundering onder de rails nodig is, is het altijd mogelijk om aluminium kokerprofielen te bestellen.
Neem voor andere maten contact op met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.
Op zoek naar een glazen schuifwand voor uw terrasoverkapping? Veranda Express heeft diverse glazen schuifwanden. Zo kunt u kiezen tussen een standaard of maatwerk glaswand. Onze glazen schuifwanden worden helemaal gratis bij u afgeleverd vanaf € 500,-. We bieden ook verschillende betaalmethoden voor klanten, bijvoorbeeld contant. Neem dan contact op met onze klantenservice om alle mogelijkheden te bespreken.

Is uw glasschuifwand standaard of maatwerk?

Bij ons heeft u de keuze uit twee verschillende glasschuifwanden. Ten eerste heb je een standaard glazen schuifwand. Deze wanden worden massaal geproduceerd en zijn daarom een ​​goedkoper alternatief voor schuifdeuren. Dankzij de schuifwand op maat wordt uw glas tot op de millimeter nauwkeurig afgeleverd. Zoals u zich kunt voorstellen zijn deze maatwerk wanden veel duurder dan standaard glazen wanden. Wilt u een schuifwand die niet te duur is, maar toch A-kwaliteit heeft? Dan raden we aan om een ​​standaard schuifwand te nemen.

 

Wilt u een glazen schuifwand op maat afgewerkt?

Dan adviseren wij een glaswand op maat. Glazen schuifwand; gewoon met volle teugen genieten van je tuin
Glazen schuifwand is de toegang tot je tuin. Schuifwanden zijn eenvoudig te plaatsen over een bestaande terrasoverkapping of lamellenoverkapping. Met een glazen schuifwandbekleding creëer je een aanbouw. De combinatie van schuifwand en zonnescherm zorgt ervoor dat uw huis en tuin perfect op elkaar zijn afgestemd. De glazen schuifwand is ideaal voor gebruik in alle weersomstandigheden. Als het koud is, geniet je vanaf het verwarmde dak van het uitzicht op je tuin. Als het buiten warm is, schuif je de glazen schuifwand gewoon open en geniet je optimaal van het uitzicht! Tip; Zie ook ons ​​prijsblad glazen schuifdeur, waar u de kostprijs van de schuifdeur kunt berekenen.

 

U kunt de terrasoverkapping open laten of kiezen voor glazen schuifdeuren met 3, 4, 5 of 6 spoor met 3, 4, 5 of 6 panelen van 98, 82 of 64 cm. De set is een complete set met glazen schuifdeuren, boven en onder rails. De 10 mm dikke glazen panelen zijn verkrijgbaar met een inbouwhoogte van 200 tot 250 cm.

Ervaar extra gemak met diverse opties

De glazenschuifwanden kunnen optioneel worden voorzien van handgrepen, tochtborstels en meenemers zodat alle panelen automatisch meeschuiven bij het sluiten van de glazenschuifwand. Indien een fundering onder de rails nodig is kunt u altijd een aluminium kokerprofiel(en) bij bestellen.

Voor overige maten neem contact op met de klantenservice, om de mogelijkheden te bespreken.

Ben jij opzoek naar een glazen schuifwand voor jouw terrasoverkapping? Veranda Express heeft verschillende glazen schuifwanden in het assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een standaard- of op maat glazen schuifwand. Onze glazen schuifwanden worden bij een bedrag boven de € 500,- geheel kosteloos thuis bezorgd. Daarnaast bieden we diverse klantvriendelijke betaalmogelijkheden aan zoals, betaling onder rembours. Neem contact op met onze klantenservice om alle opties te bespreken.

Je glazen schuifwand standaard of op maat gemaakt?

Je kunt bij ons kiezen uit twee verschillende glazen schuifwanden. Als eerst heb je de standaard glazen schuifwand. Deze wanden worden in massa geproduceerd en zijn daardoor ook de goedkopere variant schuifpuien. Bij een schuifwand op maat, wordt je glas geleverd op de millimeter nauwkeurig. Zoals je misschien zelf al kunt raden zijn deze wanden op maat een stuk duurder als de standaard glazen schuifwanden. Wil je een schuifwand die niet al te duur is, maar toch nog van A-kwaliteit? Dan raden we je aan om een standaard schuifwand te nemen. Wil je een schuifwand precies op maat hebben afgewerkt en ben je bereid om wat meer te betalen? Dan raden we je de glazen schuifwand op maat aan.

Glazen schuifwand; eenvoudig optimaal genieten van je tuin

De glazen schuifwand is de toegang tot jouw tuin. De schuifwanden zijn eenvoudig te plaatsen op een bestaande overkapping achtertuin of een overkapping met lamellen. Met de glazen schuifwand overkapping maak je als het ware een aanbouw aan. De combinatie van de schuifwand en overkapping zorgt ervoor dat je huis en tuin een uitstekende overschakeling maken. De glazen schuifwand is in alle weersomstandigheden ideaal te gebruiken. Als het koud is, geniet je vanuit je verwarmde overkapping van de uitzicht van je tuin. Wanneer het buiten warm is, zet je de glazen schuifwand eenvoudig open en geniet je ook volop van de uitzicht! Tip; bekijk ook eens onze glazen schuifwand prijs pagina waar je de schuifpui kosten kunt gaan berekenen.

 
Showroom & contact
Locatie showroom:
Staarten 5A
5281PK Boxtel
Nederland
Contactgegevens
E-mail:
info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31(0)850 600 197
VERANDA EXPRESS
Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.
crossmenu