Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Zonwering Eindhoven

Zonwering Eindhoven

Zonwering is een verzamelnaam voor verschillende systemen die worden gebruikt om te voorkomen dat zonlicht en hitte binnendringen in een gebouw of ruimte. Het is ontworpen om het binnenklimaat comfortabel te houden, de schadelijke effecten van de zon op meubels en interieurs te verminderen en om energie te besparen door het gebruik van airconditioning te verminderen.

Enkele veel voorkomende soorten zonwering Eindhoven zijn:

Zonneschermen: Dit zijn doekachtige structuren die aan de buitenkant van ramen worden bevestigd en kunnen worden uitgetrokken of opgevouwen om te beschermen tegen de zon.
Rolluiken: Rolluiken zijn harde, meestal metalen panelen die aan de buitenkant van ramen worden bevestigd en omhoog en omlaag kunnen worden gerold om de hoeveelheid zonlicht en warmte die binnenkomt te regelen.
Markiezen: Markiezen zijn stoffen luifels die aan een frame zijn bevestigd en aan de buitenkant van ramen worden geplaatst. Ze bieden schaduw en bescherming tegen de zon.
Screens: Screens zijn gemaakt van een speciaal soort stof dat zonlicht en warmte blokkeert terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ze worden vaak aan de buitenkant van ramen gemonteerd en kunnen handmatig of automatisch worden bediend.
Binnenzonwering: Dit omvat gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en andere systemen die aan de binnenkant van ramen worden gemonteerd om de hoeveelheid zonlicht en warmte die binnenkomt te regelen.
De keuze voor het type zonwering hangt af van verschillende factoren, waaronder de locatie van het gebouw, het klimaat, de architectuur en esthetische voorkeuren.

Wat kost een zonwering Eindhoven?

Veranda Express biedt alle zonweringen op maar aan. Doordat Veranda Express bovenop het productieproces zit en hierbij alle tussenhandelaren overslaat. Normaal berekent iedere schakel een winstmarge bovenop de prijs, bij Veranda Express is niet dit het geval. En hier profiteert u van. U heeft al een zonwering vanaf slechts €400,-. In de tabel ziet u een overzicht van de startprijzen voor een veranda, inclusief BTW. Uw veranda van Veranda Express wordt voordelig én snel bij u thuis bezorgt.

Zonwering typeStartprijs*
Onderdak€400,-
Boven dak€2.500,-
Screen€1.345,-
*Prijzen zijn excl. lopende acties.

Wat kost een zonwering Eindhoven inclusief montage?

Alle Veranda Express zonweringen zijn gebruiksvriendelijke bouwpakketten. Iedereen kan zijn/haar eigen zonwering bouwen door middel van onze handige montagehandleidingen en video’s. Omdat u de montage zelf doet, betaalt u geen montagekosten. Maar heeft u zelf geen tijd of bent u niet echt handig aangelegd om een zonwering te monteren, dan nemen wij dat graag van u over. Via deze link kunt u alles samenstellen zoals u het wilt, met of zonder montage. 

Zonwering prijs berekenen

Hoeveel u betaalt voor een zonwering, is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. U stelt de zonwering geheel naar wens samen. De keuzes die u maakt hebben invloed op de prijs.

 • De afmetingen
  De breedte- en dieptematen beïnvloeden het kostenplaatje. Hoe breder én hoe dieper de zonwering, hoe hoger de kosten.
 • Het type zonwering
  Voor uw overkapping heeft u de keuze uit een zonwering voor onder het dak (deze wordt tussen de liggers gemonteerd), zonwering voor op het dak (deze wordt op het dak gemonteerd in volle breedte en diepte) en screen (deze kunt u aan de voorzijde, linker en of rechterzijde van uw overkapping monteren).

Stel uw zonwering samen in onze webshop om de exacte kosten van uw veranda te berekenen.

ZonweringZonwering onderdak
zonwering

Veranda uitbreiden met zonwering Eindhoven onder dak

Zoals het naam al zegt wordt de zonwering onderdak, onder het dak en tussen de liggers van een overkapping gemonteerd. Deze zonweringen wordt bediend met een bijgeleverde afstandsbediening. U kunt ze zowel alles tegelijkertijd bedienen of per baan individueel bedienen. Het doek noemen wij een duo-tone doek. Deze doek is 99% verduisterend. Om de zonnestralen en de warmte zo goed mogelijk te kunnen weerkaatsen is in het doek een aluminium folie verwerkt. 

De gemiddelde kosten voor een zonwering onder dak?

Het is vaak lastig in te schatten hoeveel kosten u precies kwijt bent voor het aanschaffen van een zonwering onderdak. Dit komt doordat de kosten afhankelijk zijn van de gewenste afmetingen. Om u toch een beter beeld te geven van het kostenplaatje, staan hieronder de gemiddelde prijzen weergegeven per daktype. De prijzen zijn inclusief BTW.

Type ZonweringStartprijs*
Zonwering onderdak €400,-
Zonwering boven dak€2.500,-
Screen€1.345,-
*Prijzen zijn excl. lopende acties.

Veranda uitbreiden met zonwering boven dak

Als u uw woonruimte wilt uitbreiden en wilt zelf de hoeveelheid licht kiezen, dan hebben wij de oplossing voor u: een serre met zonwering! Een serre met zonwering is de perfecte manier om uw woonruimte uit te breiden en te genieten van meer licht wanneer u dat wilt. Wilt u aangenaam licht, dan kunt u genieten van uw serre met glazen dak.

In de zomermaanden kunt u ervoor kiezen om het licht en de warmte binnen te laten of juist meer beschutting te zoeken. Bij ons heeft u de keuze uit een handmatige zonwering of een automatische zonwering.

Inspiratie en innovatie met een serre zonwering aan huis

Een serre met zonwering aan huis is een geweldige manier om waarde aan uw huis toe te voegen, uw leefruimte te vergroten en van het buitenleven te genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het weer.

Serres worden door huiseigenaren voor veel verschillende doeleinden gebruikt, van het ontvangen van gasten en het houden van diners tot het gebruik als extra kamer voor de kinderen.

Huiseigenaren kunnen zich laten inspireren door ons prachtige portfolio van serres en hun eigen op maat gemaakte serre ontwerpen die perfect is voor hun gezin of levensstijl.

Ontdek de vele voordelen die we bij Veranda Express aan u bieden

 • Snelle en persoonlijke service;
 • Zonwering houden maar liefst 97% van de warmte buiten;
 • De zonwering heeft een hoge kleurvastheid.
 • Handmatige of automatische zonwering mogelijk;
 • Serre kunt u volledig zelf samen te stellen incl. veel uitbreidingsmogelijkheden;
 • Meest hoogwaardige aluminium frames met 5 jaar garantie;
 • Vakkundige montage service beschikbaar;
 • Creëer een extra ruimte en comfort;
 • Uitstekende zonweringtransparantie voor meer comfort;
 • Diverse serre opties en uitbreidingsmogelijkheden;
 • incl. CE-markering dat voldoet aan de Europese normen;
zonwering

Eindeloze mogelijkheden voor een serre met zonwering

Wij begrijpen bij Veranda Express als geen anders dat u een serre met zonwering wilt die precies bij uw wensen en uw woning past. Daarom zijn er vele opties bij ons mogelijk zodat de serre die u kiest ook daadwerkelijk volledig bij u past. Met onze vakkundige kennis helpen we u de juiste keuzes te maken waar u jarenlang woonplezier aan gaat beleven.

Elektrische onderdak zonwering
De bediening van onze zonweringen is een elektrisch rolsysteem. U heeft de keuze voor de bediening via een afstandsbediening of een wandschakelaar. Wilt u hier meer over weten? Kom dan langs in een van onze twee showrooms en ontdek de systemen van de zonwering zelf.

Inspiratie voor een serre of overkapping

Laat u inspireren door de reeds uitgevoerde serres en overkappingen. Ontdek de serre aan huis, aluminium serre en de serre tuinkamer. Bij Veranda Express kunt u voor vele typen serres en overkappingen bij on terecht. Ontdek zo ook onze overkapping, terras overkapping of onze veranda mogelijkheden.
crossmenu