Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Terrasoverkapping kopen bij VerandaExpress

Met een terrasoverkapping van VerandaExpress verbetert u uw wooncomfort op een optimale manier.

VANAF

 3.665,00

Veranda Tot 1006cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 4.050,00

Veranda Tot 1106cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 4.450,00

Veranda Tot 1206cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 1.350,00

Veranda Tot 306cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 1.605,00

Veranda Tot 406cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 1.875,00

Veranda Tot 506cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 2.200,00

Veranda Tot 606cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 2.550,00

Veranda Tot 706cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 2.850,00

Veranda Tot 806cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen
VANAF

 3.425,00

Veranda Tot 906cm Breed

TÜV Gecertificeerd
Extra Sterke Constructie
Stel Samen

Dankzij een strak design, een kwalitatieve constructie en een goede prijs-kwaliteit verhouding is een terras overkapping van VerandaExpress bijzonder aantrekkelijk. In het voorjaar kunt u al "buiten" zitten, en in de zomermaanden kunt u dankzij een overkapping terras langer van de tuin genieten, wat voor weer het ook is. Zo is het altijd droog in uw tuin! Een terrasoverkapping kopen bij VerandaExpress heeft vele voordelen: de materialen, de laagste prijs garantie, de mogelijkheid om de overkapping zelf te monteren, of te laten monteren.

Een overdekte tuin terras overkapping kan uw genot van de warmere maanden enorm verhogen. Deze beschermt u niet alleen tegen de zon en onverwacht weer, een glazen overkapping verhoogt ook de waarde van uw huis.

Het gemak van een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping kopen bij VerandaExpress is een handige en zeer duurzame keuze. Ze kunnen worden gebouwd om rond structuren van uw huis te passen. Bovendien zijn er veel verschillende looks en stijlen om uit te kiezen. Wij kunnen u helpen een terrasoverkapping uit te kiezen die mooi bij uw huis zal staan. Of u nu kiest voor een oprolbare zonwering of voor een glazen terrasoverkapping zal uiteindelijk afhangen van uw persoonlijke voorkeur en levensstijl. U kunt in ieder geval rekenen op een stevige constructie, het aluminium zorgt voor een lange levensduur. Zo hebben we rekening gehouden met maatwerk producten en verschillende opties. Uw wensen realiseren? Bij VerandaExpress vindt u een uitgebreid aanbod. Zo kunt u uw tuinkamer op een geschikt moment zelf samenstellen.

Een terrasoverkapping zorgt voor extra leefruimte

Het ene exemplaar zal u meer mogelijkheden bieden voor zon of schaduw, terwijl de andere u meer gemak kan bieden. Beide opties geven u meer controle over uw buitenruimte en kunnen mooi bij uw huis passen. Bovendien kan de aluminium terrasoverkapping, met bescherming tegen de elementen, het ontvangen van gasten op uw terras aangenamer maken. De vrijstaande terrasoverkapping zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken of u mensen naar binnen zult moeten verplaatsen als het weer niet meewerkt.

Heeft u vragen over de verschillende glazen dak terrasoverkappingen, of bent u benieuwd welke overkapping terras het beste bij u thuis zou passen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Wij denken graag met u mee bij het bestellen van de perfecte vrijstaande terrasoverkapping! Kies zelf een terrasoverkapping uit, of laat ons u adviseren.

Tuin terras overkapping montage

Wanneer u een glazen overkapping online bestelt, kunnen wij deze voor u monteren. Bij VerandaExpress helpen wij u graag bij de montage van de terras overkapping in uw tuin, of uw nieuwe glazen schuifwand, wanneer u daar geen tijd voor heeft of als u zelf niet handig aangelegd bent. Met onze online configurator kunt u uw individuele exemplaar inclusief toebehoren handig en gemakkelijk online kiezen en bestellen. Met geïntegreerde dakgoot, een luxe overkapping met of zonder LED verlichting, met of zonder zijdelen, en natuurlijk de kleur terras overkapping is online te bepalen in onze webshop.

Het aluminium dat wij gebruiken voor onze overkappingen is ijzersterk. Het materiaal heeft als voordeel dat het onderhoudsarm en licht van gewicht is. Ook is het zeer duurzaam, bestand tegen vocht én UV straling. De minimale levensduur bij goede montage en goed onderhoud is daardoor maar liefst 25 jaar!

Heeft u een overkapping nodig? Bij VerandaExpress vindt u diverse overkappingen in combinatie met glazen schuifwanden en aluminium zijwanden om uw huis en tuin te verrijken. Met een polycarbonaat terrasoverkapping van VerandaExpress geniet u altijd optimaal van uw tuin. En dat binnen no-time, de terrasoverkapping eenvoudig installeren, nemen wij voor u uit handen.

Met een terrasoverkapping kunt u meer tijd buiten doorbrengen

Terrasoverkappingen zijn perfect voor veranda feestjes en barbecues in de achtertuin, ze creëren een ruimte op uw terras die bestand is tegen alle weersomstandigheden. U kunt hem mooi aankleden en voorzien van zonwering. Ook is hij ongevoelig voor de wisselende seizoenen. Onze terrasoverkappingen zijn bestand tegen wind, regen, zon en sneeuw. Extra wanden aan de zijkanten versterken de windbescherming. Vooral glazen schuifwanden of openschuivende schermen zijn populair om te combineren met een tuin terras overkapping.

Dit omdat ze uw blootstelling aan felle UV stralen beperken. Een ander voordeel van de polycarbonaat dakplaten is dat er waarschijnlijk minder vuil op uw terras terechtkomt, zodat u uw terras niet zo vaak hoeft schoon te vegen of schoon te spuiten.

Bij het perfecte terras kan een mooie overkapping natuurlijk niet ontbreken. Een overkapping creëert schaduw, een gevoel van een afgeslotenheid maar bovenal een fijne omgeving. Een terrasoverkapping vindt u bij VerandaExpress in alle soorten en maten.

Heeft u meer vragen over overkappingen, veranda’s, een carport of glazen schuifwanden? Laat het ons dan weten, onze specialisten vinden altijd de oplossing voor uw situatie! Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan op een door u gewenst moment. Wij adviseren u graag over afmetingen, glaswanden, de gewenste kleur, de fundering of de juiste polycarbonaat glasplaten.

Een terrasoverkapping kopen verhoogt de waarde van uw huis

Wist u dat een terrasoverkapping kopen de waarde van uw huis verhoogt als u het ooit verkoopt? Dat maakt het een goede investering. Hoeveel waarde een dergelijke overdekking aan een huis toevoegt hangt af van het type en de plaats, maar zeker is dat een mooie terrasoverkapping uw huis meer waard kan maken.

Of u nu overweegt een terrasoverkapping te kopen om uw voertuigen onder te brengen, of u gewoon op zoek bent naar een manier om uw huis een meerwaarde te geven vóór de verkoop. Een nieuwe overkapping terras betekent dat u uw vraagprijs kunt verhogen wanneer u uw huis op de markt brengt.

Heerlijk buiten zitten op uw overdekte terras

Met een terrasoverkapping kunt u uw terrasruimte naar uw hand zetten. Vooral als u uw overkapping combineert met glazen schuifwanden. Op deze manier laten ze zonlicht door zonder de bijbehorende warmte. Daardoor hoeft u geen binnen jaloezieën te sluiten of gordijnen dicht te trekken om de binnentemperatuur koel te houden.

In de warme maanden kan een terras overkapping uw terras tot wel 10 graden koeler maken, wat van groot belang zal zijn voor ieders comfort, als u van plan bent de tuin te gebruiken als zomerse barbecue- en recreatieplaats.

Ook zorgt een terrasoverkapping voor extra aanblik: niets kan een ‘gewone’ buitenomgeving zo elegant maken als de juiste terrasoverkapping. Sommige van onze klanten kiezen ervoor om de overdekking te laten opgaan in het bestaande ontwerp en de bestaande materialen van het huis, terwijl anderen ervoor kiezen om de buitenplaats op een knappe manier te compenseren met verschillende ruwe materialen.

Voor meer ruimte en privacy

Wilt u het hele jaar door toegang hebben tot uw patio? Een terrasoverkapping kopen kan een eenvoudige patio veranderen in een verlengde leefruimte voor uw huis - zelfs in de winter. Ze kunnen ook meer privacy aan uw eigendom geven. Een overkoepeling met potplanten langs de omtrek kan uw patio in een rustige oase veranderen.

Bovendien is een van de meest aangename en ontspannende voordelen van een terrasoverkapping dat u, uw gezin en uw gasten in contact komen met de natuur. U kunt 's avonds op uw terras doorbrengen onder het genot van een hapje en een drankje. Als u er klaar voor bent om een elegante overkapping aan uw huis toe te voegen, neem dan contact met ons op.

terrasoverkapping

crossmenu