Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Veranda aan huis laten plaatsen

Veranda aan huis

U bent zich aan het oriënteren voor een veranda aan huis. Een geweldige investering voor uw woonplezier en woning. Bij Veranda Express werken we met hoogwaardig aluminium profielen, glazen of polycarbonaat dakbedekking en vele opties om de gecreëerde ruimte perfect af te maken. U vult eenvoudig en snel de geschatte maatvoeringen in, de gewenste kleur en de opties die u wilt toevoegen en zo bepaalt u in een handomdraai de prijs van uw nieuwe buitenruimte. Of dit nu een overkapping, tuinkamer of veranda aan huis is.

Kenmerken van een veranda aan huis

Een veranda aan huis heeft een aantal eigenschappen. Zo heeft een veranda een dak dat de ruimte beschermt tegen de regen, de zon en andere weersinvloeden. Daarbij wordt een overkapping van Veranda Express ondersteund door kolommen of pilaren die het dak dragen en de structuur stabiliteit geven. Bij een veranda aan huis kiest u zelf voor een open of een gesloten uitvoering. Sommige terrasoverkappingen zijn volledig open aan de zijkanten, terwijl andere gedeeltelijk of volledig gesloten zijn met ramen, deuren of schermen, waardoor ze in verschillende seizoenen en weersomstandigheden met plezier worden gebruikt door bewoners.

 

Een veranda aan huis vergroot de leefruimte van een huis en biedt een overgang tussen binnen en buiten. Het dient vaak als een plek om te ontspannen, te lezen, te dineren, te socializen of gewoon van de buitenlucht te genieten zonder volledig buitenshuis te zijn.

Wat is een veranda aan huis?

Een veranda aan huis is een uitbreiding van een woonruimte die meestal aan de achterkant of zijkant van een huis wordt gebouwd. Het is een overdekte buitenruimte die wordt gebruikt voor ontspanning, entertainment en om van de buitenlucht te genieten zonder volledig blootgesteld te zijn aan de elementen.

Veranda's, tuinkamers en overkappingen kunnen variëren in grootte en stijl, van eenvoudige, open structuren met een dak en enkele kolommen tot meer uitgebreide ruimtes met ramen, deuren en zelfs zonwering.

Veranda aan huis kopen bij Veranda Express

Wij zijn een specialist als het aankomt op de verkoop, constructie, en productie van aluminium profielen. Na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben wij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is:

 • 10 jaar garantie op het frame
 • Gratis levering in Nederland
 • Hoogwaardige aluminium, aluminium type 6-6063
 • Vele opties en mogelijkheden
 • CE-markering en Tüv Certificering
 • Inclusief montageservice mogelijk
 • Stel met behulp van onze gebruiksvriendelijke online tool uw eigen veranda aan huis samen. Bij ons hoeft u geen compromissen te sluiten als het gaat om duurzame en kwalitatieve veranda’s. U ontwerpt uw veranda aan huis helemaal zelf. Het resultaat? Een echt unieke veranda die voldoet aan al uw wensen.
 • De opties zijn onder andere: doe-het-zelf pakket of inclusief montage, aluminium mogelijk in 4 kleuren, dakbedekking glas of polycarbonaat, zijwanden aluminium, schuifwand of schuifpui en spie in aluminium, glas of polycarbonaat, met of zonder zonwering (in meerdere kleuren mogelijk) en met of zonder fundering

Stel uw zonwering samen in onze webshop om de exacte kosten van uw veranda te berekenen.

VerandaZonwering onderdak
veranda

Extra ruimte in verschillende uitvoeringen

De veranda is een deel van uw huis waar u vrienden en familie uitnodigt om tijd mee door te brengen. Onze hoogwaardige aluminium frames geven de perfecte basis voor uw persoonlijke smaak. Bij Veranda Express zorgen we ervoor dat uw nieuwe veranda perfect past op uw terrein en iedereen zal onder de indruk zijn van de hoge kwaliteit van uw gloednieuwe veranda aan huis.

Overkappingen, tuinkamers en veranda's in moderne en luxe uitstraling

De aluminium frames in combinatie met glas zorgt direct voor een moderne en luxe uitstraling. De elementen van de woning versterken de looks van de veranda aan uw huis.

VerandaStartprijs*
Polycarbonaat dak€1205,-
Glazen dak€1.572,-
Screen€1.345,-
*Prijzen zijn excl. lopende acties.

Uw veranda aan huis zelf samenstellen en monteren

Stel met behulp van onze gebruiksvriendelijke online tool uw eigen veranda aan huis samen. Bij ons hoeft u geen compromissen te sluiten als het gaat om duurzame en kwalitatieve veranda’s. U ontwerpt uw veranda aan huis helemaal zelf. Het resultaat? Een echt unieke veranda die voldoet aan al uw wensen.

Inspiratie en innovatie met een serre zonwering aan huis

Een serre met zonwering aan huis is een geweldige manier om waarde aan uw huis toe te voegen, uw leefruimte te vergroten en van het buitenleven te genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het weer.

Serres worden door huiseigenaren voor veel verschillende doeleinden gebruikt, van het ontvangen van gasten en het houden van diners tot het gebruik als extra kamer voor de kinderen.

Huiseigenaren kunnen zich laten inspireren door ons prachtige portfolio van serres en hun eigen op maat gemaakte serre ontwerpen die perfect is voor hun gezin of levensstijl.

Hoogwaardige materialen geven levenslang plezier met een veranda

 • Waardevolle ruimte creatie door een veranda;
 • Voor elke tuin een veranda mogelijk;
 • Kies uw framekleur en beglazing van het dak;
 • Diverse verlichtingsopties;
 • Montageservice mogelijk of doe het zelf pakket;
 • Snelle levering en gratis bezorging in Nederland;
 • 10 jaar garantie op het frame.
tuinkamer

Eindeloze mogelijkheden voor een serre met zonwering

Wij begrijpen bij Veranda Express als geen anders dat u een serre met zonwering wilt die precies bij uw wensen en uw woning past. Daarom zijn er vele opties bij ons mogelijk zodat de serre die u kiest ook daadwerkelijk volledig bij u past. Met onze vakkundige kennis helpen we u de juiste keuzes te maken waar u jarenlang woonplezier aan gaat beleven.

Elektrische onderdak zonwering
De bediening van onze zonweringen is een elektrisch rolsysteem. U heeft de keuze voor de bediening via een afstandsbediening of een wandschakelaar. Wilt u hier meer over weten? Kom dan langs in een van onze twee showrooms en ontdek de systemen van de zonwering zelf.

Inspiratie voor een veranda aan huis

Kom bij ons langs in de showroom en laat u inspireren door de kleuren, materialen en de vele mogelijkheden die passen bij uw wensen voor een veranda in de tuin. Door zelf de veranda’s te zien kunt u een weloverwogen keuze maken welke veranda in uw tuin passend is. We zien u graag tegemoet in de showroom of vul uw wensen gemakkelijk via onze website in. Bekijk ook eens onze glazen veranda, veranda aan huis en vrijstaande veranda.
crossmenu