ERVAAR
DE BELEVING
GENIET 4
SEIZOENEN
SNELLE
LEVERING
STERK IN 
ZORGVULDIG WERK

Tuinkamer

17-01-2023

Als u behoefte heeft aan een fijne plek waar u heerlijk comfortabel geniet van uw tuin en de natuur, is een tuinkamer de perfecte optie. Tuinkamers bieden u namelijk de mogelijkheid om te genieten van de ruimte om u heen, terwijl u tegelijkertijd beschut blijft tegen bijvoorbeeld regen of sneeuw. Of u nu ontspannen wilt lezen, graag vrienden uitnodigt voor een barbecue of gewoon wilt genieten van een goede kop koffie of thee, een tuinkamer is hier de perfecte plek voor. Benieuwd naar welke tuinkamer het geschiktst is voor uw tuin? We vertellen u er alles over.

Tuinkamer kopen Maak een inmeetafspraak

Tuinkamers bij VerandaExpress

Door te kiezen voor een tuinkamer van VerandaExpress geniet u van de laagste-prijsgarantie, de beste materialen en de mogelijkheid om de tuinkamer te laten monteren. Met een van onze tuinkamers verlengt u als het ware uw woning en geniet u al in het voorjaar van al het moois dat de natuur te bieden heeft, zonder dat u last heeft van kou of regen.

In onze showroom hebben we diverse tuinkamers om te bekijken en ervaren, dus kom bij ons langs, laat u inspireren en stel uw perfecte tuinkamer zelf samen.

Voordelen van een tuinkamer

Een van de grootste voordelen van een tuinkamer is de flexibiliteit die hij met zich meebrengt. Zo maakt u de tuinkamer zo groot of klein als u zelf wenst. En omdat tuinkamers vaak niet aan dezelfde regels en voorschriften gebonden zijn als traditionele woningbouw, zijn er veel mogelijkheden om creatief te zijn met de inrichting en het ontwerp.

Naast flexibiliteit voegen ze waarde toe aan uw woning. Een goed ontworpen en geplaatste tuinkamer verbetert de esthetiek en de functie van uw woning, waardoor u de waarde verhoogt. Een tuinkamer is dus een slimme investering op de lange termijn.

Maar misschien wel een van de belangrijkste voordelen van een tuinkamer is dat hij u helpt om meer tijd buitenshuis door te brengen. U geniet van de zonnestralen en de frisse lucht en profiteert tegelijkertijd van een beschutte plek tijdens een flinke regenbui.

Laat je inspireren door de verschillende soorten tuinkamers

 

Tuinkamer aan huis

De meest bekende variant van de tuinkamer is de tuinkamer aan huis. Deze variant kunt u zien als een uitbouw van glas.

Vrijstaande tuinkamer

Naast de bekende tuinkamer aan huis, bestaan er ook vrijstaande tuinkamers. Deze varianten zijn ideaal voor als u geen zon aan de woningkant van uw tuin heeft, maar wel achter in uw tuin.

Tuinkamer glas

Met een tuinkamer van glas geniet u van prachtig zicht over uw tuin en haalt u de natuur naar binnen.

Tuinkamer met glazen schuifwanden

Heeft u een erg diepe tuin waar u gebruik van wilt blijven maken? Dan kiest u voor een tuinkamer met glazen schuifwanden. In onze showroom hebben we diverse varianten tuinkamers met schuifdeuren staan, zodat u in het echt kunt zien hoe deze variant eruit ziet.

 

Aanbod tuinkamers

VerandaExpress heeft een ruim assortiment tuinkamers. In ons aanbod vindt u verschillende modellen van het merk Qube Line. Stel uw eigen tuinkamer samen en stel hem volledig af op uw tuin. U koopt bij ons al een model vanaf € 6.100,-.

Aanbod tuinkamers

Tuinkamers, veranda’s, glazen schuifwanden en carports bij VerandaExpress

Bij VerandaExpress hebben we meer dan alleen tuinkamers. Zo hebben we ook prachtige veranda’s, glazen schuifwanden, carports en zonweringen in ons assortiment. Heeft u grootse plannen met uw tuin? Schakel dan de experts van VerandaExpress in. We denken graag met u mee over de mogelijkheden rondom uw woning en geven daarbij altijd een passend advies. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom erachter wat we voor u kunnen betekenen.

Tuinkamer inclusief montage

Wilt u een tuinkamer aanschaffen en deze direct op een vakkundige wijze laten monteren? Maak dan gebruik van onze montageservice. Onze monteurs hebben veel ervaring met het plaatsen van tuinkamers en zorgen voor een zeer nette afwerking.

Aanbod tuinkamers

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

We begrijpen dat het lastig is om te beoordelen hoe zo’n tuinkamer er nou precies uitziet. We nodigen u daarom van harte uit in onze showroom, zodat u alle mogelijkheden met eigen ogen kunt bekijken. We zijn te vinden aan de industrieweg 67 in Best. Maak eerst een afspraak voordat u naar onze showroom komt.

Tuinkamer kosten

De kosten van tuinkamers variëren sterk van elkaar. Dit heeft te maken met het feit dat we maatwerk leveren en dus altijd werken naar de wensen en behoeften van onze klanten. Om een beter beeld te hebben van de kosten rondom een tuinkamer, adviseren we u om een offerte aan te vragen. In ons offerteformulier geeft u uw wensen aan ons door, zodat we een goede prijsinschatting kunnen geven.

Bestel uw eigen tuinkamer bij VerandaExpress

Weet u al precies welk soort tuinkamer u graag wilt hebben? Bekijk ons aanbod tuinkamers en stel de tuinkamer dan eenvoudig samen op onze website en voeg het eindproduct toe aan uw online winkelwagen. Vervolgens kiest u uit een van onze verzendopties en gaat u verder naar afrekenen.

Twijfelt u nog over een van onze tuinkamers? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0) 850 600 197, stuur ons een mail via info@verandaexpress.nl of whatsapp ons op +31 (0) 684876622. We denken graag met u mee en komen samen tot de meest perfecte oplossing.

Veelgestelde vragen over tuinkamers

Hoe stel ik mijn eigen tuinkamer samen?

Uw eigen tuinkamer stelt u heel eenvoudig samen via ons offerteformulier. U selecteert de kleur, het materiaal van het dak, de voorkant, de zijwanden aan beide kanten en of u graag dimbare ledverlichting wenst. Op basis van deze informatie stellen we een op maat gemaakte offerte op. Het is ook mogelijk om beeldmateriaal van uw woning of tuin toe te voegen.

Kan ik zelf mijn tuinkamer in elkaar zetten?

Ja, onze tuinkamers leveren we als eenvoudige bouwpakketten. Door middel van onze montagevideo en handleiding is het heel eenvoudig zelf de tuinkamer te plaatsen. Het is uiteraard ook mogelijk om de tuinkamer door onze professionals in elkaar te laten zetten.

Leveren jullie de tuinkamer bij mij af?

Voor de levering van de door u gekozen tuinkamer kiest u uit 2 opties, namelijk het afhalen in Oirschot of het thuis laten bezorgen. Voor de bezorging rekenen we € 75,- als u binnen een straal van 175 kilometer vanaf Oirschot woont. Woont u verder weg? Dan rekenen we € 150,- bezorgkosten.

Hoelang heb ik garantie op mijn tuinkamer?

Op de tuinkamer ontvangt u standaard 10 jaar garantie.

In welke kleuren zijn tuinkamers verkrijgbaar?

De tuinkamers zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk grijs (Ral7016), beige (Ral9001) en zwart (Ral9005).

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een tuinkamer?

Nee, in bijna alle gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van een tuinkamer.

CONTACTGEGEVENS

TEL: +31 (0) 850 600 197
E-MAIL: info@verandaexpress.nl
WhatsApp: 0031 (0) 684876622

SHOWROOM

Industrieweg 67
5683 CB Best
Nederland

LET OP: De showroom is enkel open op afspraak.
Showroom & contact
Locatie showroom:
Staarten 5A
5281PK Boxtel
Nederland
Contactgegevens
E-mail:
info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31(0)850 600 197
VERANDA EXPRESS
Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.
Copyright © 2023 All Rights Reserved bij gebruik van ons materiaal van de website rekenen wij 250 euro per dag.
Hulp nodig?chat met ons