10 Jaar garantie
Vrijblijvende offerte
Gratis inmeet service
Hoge kwaliteit aluminium
Binnen 1 dag geplaatst
  • 10 Jaar garantie
  • Vrijblijvende offerte
  • Gratis inmeet service
  • Hoge kwaliteit aluminium
  • Binnen 1 dag geplaatst
Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Terrasoverkapping2021-11-14T13:41:21+00:00
Review Plaatsen? Klik Hier

Een luxe veranda kopen bij Verandaexpress?

Duurzaam en droog genieten van uw tuin onder het genot van een kopje koffie, thee of een glas wijn. Een aluminium veranda is dan een echte aanrader. Bij Verandaexpress vindt u diverse veranda’s in combinatie met glazen schuifwanden en aluminium zijwanden om uw huis en tuin te verrijken. Met een veranda van Verandaexpress geniet u altijd optimaal van uw tuin. Of het nu zomer is, of de koude winterdagen zijn aangebroken; Met een afgesloten veranda van Verandaexpress in combinatie met glazen schuifwanden en Aluminium zijwanden verblijft u het hele jaar door in uw veranda en breidt u de leefruimte aan uw woning uit. Wacht niet langer en stel nu uw veranda samen.

Montage

Verandaexpress levert uw terrasoverkapping gratis bij u thuis als compleet bouwpakket. Alle benodigde materialen zoals schroeven, slagpluggen, 80mm pvc pijp van 250cm, pvc bladvanger, 80mm pvc bocht 90 graden, rubbers worden meegeleverd.
Met behulp van de montagehandleiding is uw terrasoverkapping makkelijk te realiseren. Wanneer u de overkapping monteert volgens de stappen uit de handleiding, behoudt u de garantie.

Levertijd: Verandaexpress streeft ernaar om uw bestelling binnen 3 – 4 weken te leveren.

Geniet nu optimaal van het buitenleven met de luxe Verandaexpress terrasoverkapping. Door de extra sterke constructie kunnen onze terrasoverkappingen van Verandaexpress op 2 staanders tot 606cm breed.  Daarmee behoudt u een ruimtelijk gevoel en heeft u een optimaal zicht naar uw tuin. Bestel de glazen schuifwanden en de aluminium zijwanden mee met uw bestelling als u ook in de winter optimaal wilt genieten van uw terrasoverkapping van Verandaexpress. Bij Verandaexpres bent u verzekerd van de laagste prijs met 10 jaar garantie op het aluminium.

Verandaexpress is gespecialiseerd in het plaatsen van Aluminium Veranda’s, Terrasoverkappingen, Tuinkamers, Glazen Schuifwanden, Carports. Wilt u ook een prachtige Veranda, Tuinkamer? Of heeft u al een Veranda ‘zonder’ Glazen Schuifwanden dan kunt u deze direct bestellen op onze website.

Veelgestelde Vragen

Welk type glazen dakplaten worden er gebruikt?2020-11-29T21:30:55+00:00

Wij gebruiken in onze overkappingen 44.2 veiligheidsglas van 8,76 mm dik. Dit is gehard en gelaagd glas. De platen zijn geheel doorzichtig. Gehard glas kan niet meer gesneden of bewerkt worden. 44.2 staat voor twee lagen glas van vier millimeter dik met daartussen twee lagen PVB van 0,38mm. De tussenlaag van PVB geeft extra sterkte en houdt het glas bij elkaar in het geval dit kapot mocht springen.

Hoe zit het met condensvorming in polycarbonaat platen?2020-11-29T21:32:26+00:00

Condensvorming treedt regelmatig op in polycarbonaat platen, dit is een normaal verschijnsel. Omdat de polycarbonaat platen moeten kunnen ademen, zijn deze platen afgetaped met geperforeerd tape aan de gootkant. Hierdoor kan er condensvorming in de platen ontstaan. Dit is zichtbaar in de vorm van een balkje condens aan de gootkant van de platen, waar condens ook druppels kan vormen. Dit heeft echter GEEN nadelig effect op de platen. De zichtbaarheid van condens is bij helder polycarbonaat het grootst. Bij opaal polycarbonaat platen is de condens nauwelijks zichtbaar omdat deze platen donkerder zijn.

De antidusttape mag niet van de platen afgehaald worden om condensvorming tegen te gaan. Zo kan er namelijk vuil en groene aanslag in de platen komen.

Kan ik mijn terrasoverkapping op maat bestellen?2020-11-29T21:34:23+00:00

De Verandaexpress terrasoverkappingen worden in standaard afmetingen geleverd. Wanneer u kiest voor montage door Verandaexpress dan korten wij de breedte van de terrasoverkapping, indien nodig, in. Houd er rekening mee dat u een grotere breedte maat kiest als u de terrasoverkapping in laat korten. Voorbeeld: wanneer u een overkapping wilt van 4,6 meter breed, dient u een terrasoverkapping van 5,06 meter breed te bestellen.

Kan ik zelf een terrasoverkapping plaatsen?2020-11-29T21:01:47+00:00

Terrasoverkappingen worden als gebruiksvriendelijke bouwpakketten geleverd. Met behulp van de montagehandleiding kunt u de terrasoverkapping eenvoudig zelf plaatsen. Maar liefst 70% van onze klanten monteert deze zelf.

Hoe stel ik een terrasoverkapping samen?2020-11-29T21:04:25+00:00

U stelt zelf eenvoudige in een aantal stappen uw overkapping samen in onze webshop. Kies uw kleur, dakmateriaal en afmeting en bekijk direct de prijs van uw overkapping. Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is de levertijd?2020-11-29T21:05:37+00:00

Afhankelijk van de drukte in de Levertijd normaal gesproken 3-4 weken.

Kan ik de terrasoverkapping later uitbreiden met glazen schuifwanden en zonwering?2020-11-29T21:06:38+00:00

Terrasoverkappingen van Verandaexpress zijn modulair. Verandaexpress overkappingen kunnen op ieder gewenst moment worden uitgebreid met glazen schuifwanden, zijwanden en zonwering.

Wat zijn de voordelen van een aluminium terrasoverkapping?2020-11-10T11:04:48+00:00

– Een mooie luxe en strakke uitstraling
– Grote overspanningen mogelijk en behoudt van maximaal lichtinval en leefruimte
– Licht in gewicht én zeer sterk materiaal
– Zeer lange levensduur
– Onderhoudsarm
– Duurzaam
– Bestand tegen vocht en UV-straling

Ga naar de bovenkant