Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering
4,8 sterren
|
111 Beoordelingen

PLISSÉ DEURHOR Breedte 80-90CM

VANAF

 60,00

Plissé deurhor FRW 100 heeft een aluminium dunne frame van 2 cm, daardoor zeer sterk, licht en duurzaam. Plissé deurhor FRW 100 is bijna niet te zien na montage en is tevens roestvrij. Deze hordeur is in alle RAL kleuren leverbaar.
Plissé deurhor FRW 100 is eenvoudig te bedienen van links naar rechts of van rechts naar links.
Het gaas heeft een antraciet kleur en houdt uw woning vrij van alle ongedierte. De plissé deur hor FRW 100 kan zowel binnen als buiten de woning worden geplaatst.

Levertijd
Ca. 4 Weken
Plissé deurhor FRW 100 heeft een aluminium dunne frame van 2 cm, daardoor zeer sterk, licht en duurzaam. Plissé deurhor FRW 100 is bijna niet te zien na montage en is tevens roestvrij. Deze hordeur is in alle RAL kleuren leverbaar. Plissé deurhor FRW 100 is eenvoudig te bedienen van links naar rechts of van rechts naar links. Het gaas heeft een antraciet kleur en houdt uw woning vrij van alle ongedierte. De plissé deur hor FRW 100 kan zowel binnen als buiten de woning worden geplaatst.
Kies hier de kleur. Veranda Express heeft standaard 3 beschikbare kleuren: Antraciet Ral 7016, Crème Wit Ral9001 en Mat Zwart Ral9005.
Omdat niet elke overkapping even hoog gemonteerd worden, zijn er verschillende werkhoogtes verkrijgbaar bij VerandaExpress. Het is belangrijk dat de juiste/gewenste werkhoogte wordt gekozen. De werkhoogte is de hoogte van het complete railsysteem; van onderkant de railsysteem (onder geleider) tot bovenkant de boven rails (boven geleider). Het glas van de glazen schuifwanden zijn altijd 10cm kleiner dan de werkhoogte. Bijvoorbeeld: de werkhoogte is 220cm, in dit geval zijn de glaspanelen 210cm hoog. De werkhoogte heeft een marge van 2cm waarin gemonteerd kan worden.
VerandaExpress adviseert een funderingskoker te gebruiken indien het tegelwerk van uw terras niet op waterpas ligt en het tegelwerk verwijderd kan worden. Deze extra stevig funderingskoker is gemaakt van aluminium. De funderingskoker kunt u uitstekend gebruiken bij o.a. overkappingen, veranda's en voor een goede basis voor de schuifwanden. Graaf de ruimte uit waar de funderingskoker komt te liggen. Leg om de meter een stoeptegel of snelbeton deze wordt gebruikt als ondersteuning. Zorg er voor dat de stoeptegel in een gat van maximaal 30 cm breed is en rekening moet worden gehouden met de dikte van de stoeptegel. De stoeptegel of snelbeton moet waterpas komen te liggen. Bij het gebruik van deze funderingskoker dient u altijd de brede kant op de tegels te leggen. De funderingsbalk moet tussen de staanders liggen en zo ver mogelijk aan de binnenkant, deze moet gelijk lopen met de lip van de goot.
De Verandaexpress handgrepen worden gemonteerd aan de kopse kant van de schuifwanden. Deze Handgrepen zorgen voor een betere grip en voorkomt vingerafdrukken op het glas.
Houdt de tocht buiten uw overkapping door de tochtstrippen van VerandaExpress. Eén van de voordelen van de tochtstrippen zijn dat ze de vliegjes en muggen buiten houden omdat de opening tussen het glas en tochtstip wordt geminimaliseerd. Hierdoor wordt de ruimte beter afgesloten.
De VerandaExpress glasopvang wordt geleverd in een set van 2 stuks. Deze glasopvang minimaliseert regeninslag en tocht onder uw overkapping door tochtstrippen te combineren met glasopvang. Glasopvang is bedoeld om de ruimte tussen de schuifwanden en staander of muur te beperken en te vullen.
Heeft u zelf geen tijd of bent u niet echt handig aangelegd om Glazen schuifwanden te monteren. Dan nemen wij dat graag van u over. Kies in dit geval de optie “Ja, Laten Monteren door specialisten”. Indien u het toch zelf wilt monteren kies dan de optie “Nee, Ik monteer zelf” Uw Glazen schuifwand wordt geheel gratis bezorgd.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

You may also like…

crossmenu
Hulp nodig?chat met ons