Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Huis uitbreiden met tuinkamer

15-12-2022

Huis uitbreiden met tuinkamer? Bekijk alle 10 opties op een rij!

Benieuwd naar mogelijke opties om je veranda te upgraden? Terrasoverkappingen van Veranda Express zijn modulair en sluiten naadloos op elkaar aan. Er zijn talloze uitbreidingsmogelijkheden; van glazen schuifwanden, zonwering en ledverlichting, tot tochtstrips, deurgrepen en een spie op schutting. In dit artikel kom je hier alles over te weten.

Veranda van Verandae xpress zijn uit te breiden met de volgende opties:

1.Glazen schuifwanden

Accessoires voor glazen schuifwanden:
2. Deurgrepen
3. Tochtstrips
4. Sierstrips
5. U-profielen

6. Glazen spie
7. Automatische zonwering
8. LED verlichting
9. Spie op schutting
10. Polycarbonaat zijwand

1. Glazen schuifwanden

Een populaire manier om meer uit je terrasoverkapping te halen, is door de ruimte uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee kun je de gehele overkapping afsluiten zodat je ook tijdens koele zomeravonden, in het gehele najaar en bij minder goede weersinvloeden van je veranda kunt genieten. Ieder paneel is afzonderlijk te verplaatsen zodat je altijd de ruimte naar eigen wens kan inrichten. Een mooie eigenschap van onze glazen schuifwanden is dat ze tevens te monteren zijn in houten overkappingen, veranda’s en tuinhuizen. Bovendien zijn de glazen panelen ook binnenshuis toe te passen, bijvoorbeeld in de woonkamer.

Schuifwand

Accessoires voor glazen schuifwanden

De glazen schuifwanden zijn op hun beurt uit te breiden met deurgrepen, tochtstrippen en U-profielen.

2. Deurgrepen

Met deurgrepen voorkom je dat er vingerafdrukken op de glazen schuifwanden komen en kun je gemakkelijk de panelen verplaatsen. De deurgrepen zijn in twee kleuren beschikbaar.

Handgreep

3. Tochtstrips

Wil je ervoor zorgen dat er zo min mogelijk wind in je terrasoverkapping binnenkomt? Dan kun je de glazen schuifwanden uitbreiden met tochtstrips. Een bijkomend voordeel: ongewenste bezoekers zoals muggen en vliegjes blijven zo buiten je tuinkamer. Met de strips houd je warmte ook beter binnen.

Tochtstrip

5. U-profielen

Met U-profielen tegen de staanders of tegen de muur kun je de overkapping nog beter en mooier afsluiten. Eventuele kieren tussen de staanders en het glas of de muur, kun je zo netjes wegwerken. In combinatie met tochtstrips krijgen wind en insecten geen schijn van kans.

Glas opvang u-profiel

6. Glazen spie

Om een terrasoverkapping aan alle zijdes af te sluiten met glazen schuifwanden, plaats je aan de zijkant van de overkapping een glazen spie. Hiermee wordt de zijkant qua doorloophoogte hetzelfde als de hoogte van de onderkant van de goot. Standaard wordt de spie geleverd met matte folie, die je er desgewenst ook af kunt halen.

Glazen spie

7. Zonwering

Bij zonnige dagen kan de temperatuur flink oplopen onder je terrasoverkapping. Ook kunnen dusdanig felle zonnestralen minder plezierig zijn voor je ogen. Onze Verandaexpress reflecteert maar liefst 89% van de warmtestraling en 73% van het zichtbare licht. Kortom, Verandaexpress zonwering is uniek in zijn soort en het verhoogd het comfort aanzienlijk.

Zonwering

8. LED verlichting

Geniet van sfeervolle avonden onder de overkapping met ingebouwde, dimbare spots.  Met deze dimbare spots creëer je met één druk op de knop de gewenste sfeer onder jouw buitenterras. Deze optie is zeker aan te raden om ‘s avonds lekker lang te genieten onder de overkapping. Een set ledverlichting bevat 6 lampjes en een afstandsbediening om de sterkte van het licht aan te passen.

Dimbaar LED

9. Spie op schutting

Om je tegen de laaghangende zon, wind en regen te beschermen kun je een spie op schutting van polycarbonaat plaatsen. Hiermee sluit je een zijkant van je overkapping af, als de veranda bijvoorbeeld tegen een schutting of muurtje geplaatst is. Doordat de ruimte door de spie is afgesloten, blijft de warmte ook langer in de overkapping.

Polycarbonaat spie

10. Polycarbonaat zijwand

Wil je een zijkant van je terrasoverkapping helemaal afsluiten? Dit is mogelijk met een Verandaexpress vaste zijwand van polycarbonaat. Een glazen spie is voor deze zijwand niet nodig, omdat de polycarbonaat platen rechtop komen te staan.

Een veranda uitbreiden? Bekijk alle 10 opties op een rij!

Benieuwd naar mogelijke opties om je veranda te upgraden? Terrasoverkappingen van Veranda Express zijn modulair en sluiten naadloos op elkaar aan. Er zijn talloze uitbreidingsmogelijkheden; van glazen schuifwanden, zonwering en ledverlichting, tot tochtstrips, deurgrepen en een spie op schutting. In dit artikel kom je hier alles over te weten.
Showroom & contact
Locatie showroom:
Staarten 5A
5281PK Boxtel
Nederland
Contactgegevens
E-mail:
info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31(0)850 600 197
VERANDA EXPRESS
Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.
crossmenu