Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

Glazen schuifwand

15-12-2022

GLAZEN SCHUIFWANDEN

Met de Veranda Express glazen schuifwanden geniet u langer van uw tuin en veranda. De combinatie van hoogwaardig aluminium en glas zorgt voor een gevoel van luxe. Bij het monteren van een glazen schuifwand kunt u kiezen uit een groot assortiment accessoires voor glasschuifwanden.

Bent u geïnteresseerd in glazen schuifwanden op daken en veranda's. Daar kunnen we je zeker mee helpen, maar waar begin je: we hebben alle belangrijke informatie en instructies voor je op een rijtje gezet.

Waarschijnlijk de belangrijkste vraag. Wat is een glazen schuifwand precies? De schuifwand bestaat uit aluminium delen gecombineerd met glazen panelen. Alle onderdelen worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd en direct aan de eindgebruiker geleverd. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit garanderen tegen redelijke prijzen. Glazen schuifwanden kunnen worden gebruikt voor veranda's en alle soorten hout, steen en aluminium daken. Een prima manier om langer van de natuur te genieten. Alle informatie heeft betrekking op Veranda Express schuifwandsystemen, maar geldt in de meeste gevallen ook voor gelijkwaardige glazen schuifwanden.

Andere aanduidingen worden ook wel glazen schuifdeuren, glazen schuifdeuren en/of glazen schuifwand genoemd.

glaze schuifwanden

Mogelijkheden van onze glazen schuifwanden

Onze glazen schuifwanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes en verschillende glasmaten. Het glazen schuifwandrailsysteem is verkrijgbaar van  2780mm lengte (3-rails) tot 6005 mm lengte (6-rails). Ook hebben wij schuifdeuren met breedtes van 820mm en 980mm, er zit dus zeker een schuifdeur glaswand tussen die bij uw situatie past!

Hoogte begint bij 2000 mm en loopt op in stappen van 50 mm tot 2500 mm. Er is een vrije hoogte van 30 mm en er kan een glazen wand worden geplaatst. Exacte installatiematen worden gegeven in het hoofdstuk hoogtematen. De glazen schuifwand is een combinatie van aluminium profielen en glaspanelen. Elke schuifwand bestaat uit:

bovengeleider met haarborstel (gepoedercoat aluminium)

ondergeleider (zilver geanodiseerd aluminium)

glasprofiel (aluminium met dubbel gelagerde wielen)

Glaspanelen (Verkrijgbaar in diverse maten)

gecoat aluminium is leverbaar in 3 verschillende kleuren. De afwerking is een speciale behandeling van aluminium. anodisatie. Dit is een duurzame afwerking die een lange levensduur garandeert. Glasprofielwielen zijn gemaakt van nylon. In totaal zijn er twee sets van twee wielen per glasprofiel.

Afmetingen

Nadat u de kleur heeft bepaald, bepaalt u de maat van de glazen schuifwand. Een gedetailleerde beschrijving wordt gegeven in de meetprocedure.

Meet eerst de breedte tussen de staanders waar de glazen schuifdeur komt. Rond de gemeten breedte naar boven af ​​op een van de volgende breedtes:

Meet de hoogte van de basis tot de balk waarop de bovenrail rust. De maat die u meet, moet binnen de installatieafmetingen vallen die zijn opgegeven door de hoogtemeting. Als eerste staat de werkhoogte aangegeven, en tussen haakjes de inbouwmaat. Valt je maat er net buiten, dan kun je de hoogte opvullen met bijvoorbeeld een houten balk zodat de hoogtemaat wel binnen de marges valt.

 

Schuifwand

Glazen Schuifwand Accessoires

Glazen Schuifwand is uit te breiden met diverse accessoires. Dit is naar wens te mixen en matchen en bepaalt de gewenste look en feel van de glazen schuifwand. Kies uit funderingsbuizen, glasopvang (u profielen), diverse deur- en verlijmde handgrepen, trek- en sierlijsten en noppen.
Showroom & contact
Locatie showroom:
Staarten 5A
5281PK Boxtel
Nederland
Contactgegevens
E-mail:
info@verandaexpress.nl
Klantenservice: +31(0)850 600 197
VERANDA EXPRESS
Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze medewerkers het bestelproces doorlopen? Dat kan. Bel onze medewerkers en wij lopen stap voor stap het bestelproces samen met u door. We kunnen ook een offerte voor u opmaken.
crossmenu