Ervaar de beleving
Geniet 4 seizoenen
Snelle levering

ELEKTRISCHE ZONWERING TOT 500CM BREED

VANAF

 3.200,00

Een veranda met zonwering kopen

Onze eigentijdse zonneschermen zijn standaard elektrisch gemotoriseerd en onze deskundige adviseurs zullen bijstaan om de juiste oplossing voor uw buitenruimte te vinden. Zonwering biedt energiebesparing en bescherming door middel van:

  • Een koele schaduw te creëren, waardoor de temperaturen van oververhitte kamers en gebouwen niet verlaagd hoeven te worden
  • De hoeveelheid energie die nodig is voor verlichting te verminderen, door de transmissie van vrij natuurlijk daglicht te optimaliseren
  • Het binnencomfort te verhogen en daarmee de productiviteit (in de werkkamer) te stimuleren
  • Bescherming te bieden tegen de ultraviolette stralen van de zon

Veranda Express biedt vaste zonneschermen die de perfecte keuze zijn wanneer u meer schaduw nodig heeft, zowel thuis als in een bedrijfspand. Deze zonwering voor veranda’s biedt u een maximum bescherming tegen de zon.

Zonwering voor veranda – voor een schaduwrijke ruimte thuis

Met de hoogwaardige veranda zonwering van VerandaExpress heeft u de mogelijkheid om het daglicht op een gecontroleerde manier te regelen, geheel volgens uw behoeften. Zonwering onder veranda biedt niet alleen veel comfort, ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken, robuust en duurzaam. Bij ons vindt u precies de zonwering veranda die bij u past, dankzij de verschillende kleuren en montagemogelijkheden. Ook kan de elektrische zonwering u helpen uw energiekosten tijdens de zomermaanden te verlagen, terwijl de temperatuur in de beschaduwde ruimte tot wel 10 graden verlaagd kan worden. Een zonnescherm kan uw energierekeningen in de zomer met 20% doen dalen. Zo bespaart u op dure airconditioning dankzij een eenmalige investering in veranda zonwering!

Levertijd "Bouwpakket"
Ca. 5 Weken
Levertijd "Laten Monteren"
Ca. 10 Weken
Doek
Acryl
Verduisterend
80%
Offerte aanvragen
Deze op afstand bedienbare elektrische Verandazonwering is echt must als u ook met hoge temperaturen in de zomer wilt genieten van uw veranda. Deze Verandazonwering blokkeert de zonnestralen maar met liefst 80%. Deze wordt geleverd met een afstandsbediening. Deze Verandazonwering wordt bediend met een Somfy Motor. Het doek van de Verandazonwering is gemaakt van Acryl.
Heeft u zelf geen tijd of bent u niet echt handig aangelegd om zonwering te monteren. Dan nemen wij dat graag van u over. Kies in dit geval de optie “Ja”. Indien u het toch zelf wilt monteren kies dan de optie “Nee".
Nee
Ja
Diepte tot 250cm (+€ 500,00)
Diepte tot 300cm (+€ 700,00)
Diepte tot 350cm (+€ 800,00)
Diepte tot 400cm (+€ 900,00)
Diepte tot 250cm (+€ 0,00)
Diepte tot 300cm (+€ 100,00)
Diepte tot 350cm (+€ 200,00)
Diepte tot 400cm (+€ 300,00)
Kies hier de kleur van profiel. Veranda Express heeft 1 standaard kleur (Ral7016 glanzend zonder structuur) Wilt u liever een andere kleur profiel? Dat kan! kies hieronder het gewenste kleur.
Kies hier de kleur van het doek . Veranda Express heeft 2 standaard kleuren doeken. kies hieronder het gewenste kleur.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

You may also like…

  • ELEKTR. ZONWERING ONDERDAK TOT 75CM BREED

     340,00
    Selecteer
crossmenu