Ben je op zoek naar inspiratie voor je achtertuin? Hoe groot je tuin ook is of welke stijl bij je past; wij laten je zien dat een terrasoverkapping een ware aanvulling is op ieder type achtertuin.

Inspiratie voor een landelijke achtertuin

Deze moderne terrasoverkapping in de kleur antraciet past perfect bij een landelijke woning en tuin. De schoren van de overkapping versterken het landelijke karakter van de omgeving nog eens extra. De eettafel biedt ruimte om op een stralende voorjaarsdag gezellig met het gezin te eten.

Groots genieten in een ruime achtertuin

Zoek je inspiratie voor een grote achtertuin? Ga voor een terrasoverkapping over de gehele breedte van je woning. Onder deze moderne terrasoverkapping geniet je van sfeervolle diners, is er volop ruimte om lekker te loungen en bovendien is er genoeg plaats voor een groot tuinfeest.

Vier de seizoenen in een moderne tuin

Een nieuwbouwwoning met een strakke achtertuin leent zich uitstekend voor een moderne terrasoverkapping. Dankzij de glazen dakplaten en schuifwanden lopen huis en tuin stijlvol in elkaar over. Vanaf je comfortabele loungeset bedien je de zonwering en geniet je alle seizoenen van je achtertuin.

Achtertuin inspiratie: de natuurlijke tuin

Heb je een natuurlijke tuin met veel groen? Geniet van het uitzicht vanaf een overdekt terras. Deze moderne terrasoverkapping is voorzien van zonwering. Zo kun je op warme zomerdagen ook lekker ontspannen in je tuin.

 

Sfeer in een onderhoudsarme tuin

Een onderhoudsarme tuin ongezellig? Dat hoeft het zeker niet te zijn. Deze moderne, crèmekleurige terrasoverkapping met glazen schuifwanden past perfect tussen twee muren, waardoor er een sfeervolle tuinkamer ontstaat. Ook in de avond met kaarsen op tafel en de LED verlichting aan, zit je er in deze tuin knus bij.

Nog meer achtertuin inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens onze fotogalerij.