ERVAAR
DE BELEVING
GENIET 4
SEIZOENEN
SNELLE
LEVERING
STERK IN 
ZORGVULDIG WERK

6-RAIL GLAZEN SCHUIFWAND VAN 548CM BREED (6X 93CM GLASBREEDTE)

VANAF

 1.460,00

Glazen schuifwanden van VerandaExpress

Dankzij de glazen schuifwanden van VerandaExpress is uw overkapping geheel afgesloten, terwijl u het vrije uitzicht op uw tuin behoudt. Met zonnige dagen kunt u de glazen schuifwanden open schuiven voor een verkoelend briesje in uw overkapping. Met wat koudere dagen schuift u de glazen schuifwanden dicht zodat het kou buiten uw overkapping blijft. Ieder glas paneel kunt u één voor één verschuiven van links naar rechts en van rechts naar links. Door de glazen schuifwand van VerandaExpress kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin.

Waarom een glazen schuifwand van VerandaExpress?

Bij Verandaexpress komen veiligheid, kwaliteiten op de eerste plaats. Daarom worden al onze glazen schuifwanden voorzien van 10 mm dik veiligheidsglas. Niet alleen extra sterk, maar ook perfect passend bij iedere ruimte. De onderhoudsvrije wieltjes en zorgen voor een duurzaam en vederlicht gebruik. Je opent en sluit de wand in één soepele beweging.

Levertijd "Bouwpakket"
Ca. 4 Weken
Levertijd "Laten Monteren"
Ca. 10 Weken
Deze 6-railsysteem is geschikt voor openingen met een breedte tot 548cm. Deze 6-railsysteem wordt geleverd met 6 glaspanelen van 90cm glasbreedte. Het glaspaneel heeft een dikte van 10mm veiligheidsglas.
Kies hier de kleur van de Railsysteem. Verandaexpress heeft 3 beschikbare kleuren: Antraciet Ral 7016, Crème Wit Ral9001 en Mat Zwart Ral9005.
Omdat niet elke overkapping even hoog gemonteerd worden, zijn er verschillende werkhoogtes verkrijgbaar bij VerandaExpress. Het is belangrijk dat de juiste/gewenste werkhoogte wordt gekozen. De werkhoogte is de hoogte van het complete railsysteem; van onderkant de railsysteem (onder geleider) tot bovenkant de boven rails (boven geleider). Het glas van de glazen schuifwanden zijn altijd 10cm kleiner dan de werkhoogte. Bijvoorbeeld: de werkhoogte is 220cm, in dit geval zijn de glaspanelen 210cm hoog. De werkhoogte heeft een marge van 2cm waarin gemonteerd kan worden.
VerandaExpress adviseert een funderingskoker te gebruiken indien het tegelwerk van uw terras niet op waterpas ligt en het tegelwerk verwijderd kan worden. Deze extra stevig funderingskoker is gemaakt van aluminium. De funderingskoker kunt u uitstekend gebruiken bij o.a. overkappingen, veranda's en voor een goede basis voor de schuifwanden. Graaf de ruimte uit waar de funderingskoker komt te liggen. Leg om de meter een stoeptegel of snelbeton deze wordt gebruikt als ondersteuning. Zorg er voor dat de stoeptegel in een gat van maximaal 30 cm breed is en rekening moet worden gehouden met de dikte van de stoeptegel. De stoeptegel of snelbeton moet waterpas komen te liggen. Bij het gebruik van deze funderingskoker dient u altijd de brede kant op de tegels te leggen. De funderingsbalk moet tussen de staanders liggen en zo ver mogelijk aan de binnenkant, deze moet gelijk lopen met de lip van de goot.
De Verandaexpress handgrepen worden gemonteerd aan de kopse kant van de schuifwanden. Deze Handgrepen zorgen voor een betere grip en voorkomt vingerafdrukken op het glas.
Houdt de tocht buiten uw overkapping door de tochtstrippen van VerandaExpress. Eén van de voordelen van de tochtstrippen zijn dat ze de vliegjes en muggen buiten houden omdat de opening tussen het glas en tochtstip wordt geminimaliseerd. Hierdoor wordt de ruimte beter afgesloten.
De VerandaExpress glasopvang wordt geleverd in een set van 2 stuks. Deze glasopvang minimaliseert regeninslag en tocht onder uw overkapping door tochtstrippen te combineren met glasopvang. Glasopvang is bedoeld om de ruimte tussen de schuifwanden en staander of muur te beperken en te vullen.
Heeft u zelf geen tijd of bent u niet echt handig aangelegd om Glazen schuifwanden te monteren. Dan nemen wij dat graag van u over. Kies in dit geval de optie “Ja, Laten Monteren door specialisten”. Indien u het toch zelf wilt monteren kies dan de optie “Nee, Ik monteer zelf” Uw Glazen schuifwand wordt geheel gratis bezorgd.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

You may also like…

Copyright © 2023 All Rights Reserved bij gebruik van ons materiaal van de website rekenen wij 250 euro per dag.
Hulp nodig?chat met ons